Nur Fettahoğlu Amerika yolcusu!

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'na Amerika yolu göründü. Fettahoğlu, yeme içme sektöründe yöneticilik yapan eşi Levent Veziroğlu'nun işi nedeniyle Amerika ile İstanbul arasında mekik dokuyacak.

Başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu'na Amerika yolu göründü. Fettahoğlu'nun yıllardır yeme içme sektöründe yöneticilik yapan eşi Levent Veziroğlu, Amerika'ya transfer oldu.

EŞİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ YÖNETECEK

Yer aldığı dizilerde performansıyla büyük beğeni toplayan güzel oyuncunun eşi Levent Veziroğlu, yılbaşında New York'ta açılacak 6 milyar dolarlık dev alışveriş merkezini yönetecek. Yılda 46 milyon kişinin ziyaret edeceği AVM'nin yeme-içme ve eğlence operasyonlarını üstlenecek.

Nur Fettahoğlu da eşinin işleri nedeniyle İstanbul-New York arasında mekik dokuyacak. Posta'nın haberine göre, Levent Veziroğlu, Doğuş Grubu'na ait D.ream şirketinin kurucusu ve CEO'suydu.

Nur Fettahoğlu Amerika yolcusu!

Nur Fettahoğlu Amerika yolcusu! - Resim : 2

Nur Fettahoğlu Amerika yolcusu! ile ilgili etiketler AVM Nur Fettahoğlu Amerika
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.