Nur Erkoç kızına kavuştu

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında izlediğimiz ve aldığı izleyici şikayetleri sonrası yayından kaldırılan evlilik yarışması Kısmetse Olur'da dünya evine giren Nur Erkoç Cimilli ile Batuhan Cimilli'nin bir kız çocukları dünyaya geldi.

Ekranların Fenomen yarışması Kısmetse Olur yarışmasından evlenerek ayrılan Nur Erkoç ile Batuhan Cimilli çifti 15 Temmuz gibi özel bir günden dünyaya gelen kızlarına Asel Han adını verdiler.

Medyaextra.com'un haberine göre;Baba Cimilli, kızının doğumunu sosyal medyada "15 temmuz gününde 15 temmuz ruhuyla bir evlat dünyaya getirdik. Allah olmayanlarada nasip etsin bol bol dualarınıza ihtiyacımız var. ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN MASAALLAH diyelim. Bu duygunun tarifi yok aşkımızın meyvesiyle çok mutluyuz herkese tavsiye ediyoruz HOŞGELDİN ASEL HAN CİMİLLİ diyoruz..."mesajı ile duyurdu.

Nur Erkoç kızına kavuştu ile ilgili etiketler nur erkoç Kısmetse Olur doğum evlilik yarışması medyaextra
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.