Liverpool 18'lik Nuno Mendes'in peşinde

Sakatlıklarla başı dertte olan Liverpool, bir yandan da gelecek planları yapıyor. "Kırmızılar", Portekiz futbolunun yeni yıldız adaylarından Nuno Mendes için kollar sıvadı. 18 yaşındaki sol beke "Yeni Ronaldinho" yakıştırmaları yapılıyor.

Premier League şampiyonu Liverpool, Portekiz ekibi Sporting'in "yeni Ronaldinho" olarak lanse edilen 18 yaşındaki yeteneği Nuno Mendes'in peşine düştü.

Sol bek mevkisinde görev yapmasına rağmen futbol tarzı ve fiziksel olarak Brezilyalı yıldıza benzemesi nedeniyle "Yeni Ronaldinho" denilen Nuno Mendes'in, Sporting'le sözleşme imzalamaya yanaşmadığı ve kariyerine Premier League'de devam etmek istediği yazıldı. İngiliz basınında yer alan Portekiz kaynaklı haberlere göre, Newscastle United ve Leicester City de 18'lik yetenek için sıraya girmiş durumda.

Portekiz alt yaş milli takımlarında düzenli forma giyen Nuno Mendes'in sol bek olmasına rağmen tıpkı kariyerine sol bek olarak başlayan Gareth Bale gibi bir kanat forvetine evrilmesi bekleniyor. Bu sezon Portekiz Ligi'nde 8 maça çıkan Mendes, 1 gol attı.

Sol bekte Andrew Robertson gibi kaliteli bir isme sahip olan Jürgen Klopp, sezon başında 26 yaşındaki İskoç oyuncunun arkasına Olympiacos'tan Konstantinos Tsimikas'ı transfer etti. 24 yaşındaki futbolcu için Yunan ekibine 13 milyon euro ödeyen Liverpool, şimdiye kadar beklediği katkıyı alamadı.

Liverpool 18'lik Nuno Mendes'in peşinde

Liverpool 18'lik Nuno Mendes'in peşinde ile ilgili etiketler Liverpool Jürgen Klopp premier league Nune Mendes Ronaldinho
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.