Nuno Esprito Santo Tottenham'a, Vitor Pereira'a Wolves'a

Wolverhampton Wanderers, pazar günü oynanacak Manchester United maçının Nuno Espirito Santo yönetimindeki son maç olduğunu açıkladı. Wolves'ta 4 sezondur çalışan Santo'nun Tottenham. Hotspur'un yeni hocası olması bekleniyor. Wolves'ın başına ise Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira düşünülüyor.

Wolverhampton Wanderers'ta Nuno Espirito Santo dönemi sona eriyor. 4 yıl önce Porto'tan gelip İngiliz ekibinin başına geçen Portekiz asıllı, Sao Tome&Principe uyruklu teknik adamın Tottenham Hotspur'un yeni hocası olması bekleniyor.

Pazar günü takımın başında son maçına çıkacağını açıklayan Nuno Espirito Santo "Pazar günü çok duygusal bir gün olacak, ancak taraftarların Molineux'e geri dönebilecekleri için ve son bir özel anı daha paylaşabileceğimiz için çok mutluyum" dedi.

Kulüpten yapılan açıklamada ise takımı Premier League'de üst üste 2 kez 7. sırada bitiren teknik direktöre teşekkür edilerek "karşılıklı anlaşarak ayrıldık" vurgusu yapıldı.

Nuno Esprito Santo Tottenham'a, Vitor Pereira'a Wolves'a

VİTOR PEREİRA ADAYLAR ARASINDA

Portekizli ünlü menajer Jorge Mendes'in patronları arasında yer aldığı Wolves'ın sıradaki teknik direktörünün ise Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcılarından Vitor Pereira olması bekleniyor. Adaylar arasında, Jose Mourinho'nun sağ kolu Rui Faria ve eski Benfica teknik direktör Bruno Lage'nin de adı geçiyor.

Wolves bu yaz Diogo Jota ile Matt Doherty'nin ayrılması ve Nelson Semedo ile Fabio Silva'ya 60 milyon sterlin harcamasıyla kadrosunda önemli değişiklikler yapmıştı ancak Meksikalı santrfor Raul Jimenez'in yaşadığı ciddi sakatlık problemleri nedeniyle geçen sezonki gücünden hayli uzaklaşmıştı.

Nuno Esprito Santo Tottenham'a, Vitor Pereira'a Wolves'a ile ilgili etiketler Wolverhampton Wanderers Nuno Esprito Santo tottenham hotspur Vitor Pereira
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.