Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e çok sert tepki: Dünya barışına yapılmış alçak saldırı!

İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği hain saldırılara AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'ta tepki geldi. Kurtulmuş, "Siyonist İsrail güçlerinin abluka ve ambargo altındaki Gazze'ye gerçekleştirdiği, içlerinde çocukların da olduğu sivillerin vahşice katledildiği saldırıyı şiddetle lanetliyorum." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırılar sonrası çok sert tepki gösterdi.

"DEVLET TERÖRÜDÜR"

İşgalci İsrail'in saldırılarını kınayan Numan Kurtulmuş, "Siyonist İsrail güçlerinin abluka ve ambargo altındaki Gazze'ye gerçekleştirdiği, içlerinde çocukların da olduğu sivillerin vahşice katledildiği saldırıyı şiddetle lanetliyorum. Bu saldırı bölge ve dünya barışına karşı yapılmış alçak bir saldırı, uluslararası hukuku ayaklar altına alan bir devlet terörüdür.Dünyanın görmezden geldiği bu saldırıları durdurmak aslında insaf, vicdan ve adalet sahibi olması gereken uluslararası camianın en temel vazifesidir." açıklamasında bulundu.

 

Numan Kurtulmuş'tan İsrail'e çok sert tepki: Dünya barışına yapılmış alçak saldırı! ile ilgili etiketler İsrail Gazze Saldırı Numan Kurtulmuş AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.