Nükhet Duru'dan şok hareket: Konseri yarıda bitirip gitti

Önceki akşam Bodrum'da sahne alan şarkıcı Nükhet Duru, 2 saat sürmesi beklenen konserini 50 dakika şarkı söyledikten sonra bitirdi. Konseri erken bitirip hiçbir açıklama yapmayan sahneyi terk eden Nükhet Duru'ya hayranları tepki gösterdi. Ünlü şarkıcının neden böyle bir şey yaptığı ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcının son adresi Bodrum oldu. Bodrum Sek’te sahne alan şarkıcı Nükhet Duru, yaptığı harketle kendisini dinlemeye gelen hayranlarının tepkisini topladı. İddiaya göre, Nükhet Duru konseri erken bitirerek sahneyi terk etti.

 2 SAATLİK KONSERİ 50 DAKİKADA BİTİRDİ 


Normalde 2 saat sürmesi beklenen konserinde Nükhet Duru hiçbir şey söylemeden sahneden erken ayrıldı. 50 dakika konser veren Nükhet Duru'yu dinlemeye gelenler sahneye geri dönmesini bekledi ancak beklenen olmadı.

KİMSE ULAŞAMADI


Ünlü şarkıcı sahneden indikten sonra telefonlarını da kapattı. Mekan yetkilileri Nükhet Duru’ya ve menajerliğini yapan kişiye ulaşamadı. Duru'nun bu hareketi tepki çekti. Konseri erken bitirip sahneyi terk eden Nükhet Duru'nun neden böyle bir şey yaptığı ise merak konusu oldu. Gözler ünlü şarkıcıdan gelecek açıklamaya çevrildi.

Nükhet Duru'dan şok hareket: Konseri yarıda bitirip gitti ile ilgili etiketler Nükhet Duru Konser Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.