Nükhet Duru ve Ayta Sözeri, Armağan Çağlayan'ı üzdü

Akciğer kanserine yakalanan ve tedavi sürecine başlayan Armağan Çağlayan, hastalığı sırasında kendisini birçok kişinin aradığını ancak Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin aramadığını belirtti. Armağan Çağlayan iki isme sitem etti.

Armağan Çağlayan, geçtiğimiz aylarda akciğer kanserine yakalanmıştı. Ünlü yapımcı ve sunucu Çağlayan, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle YouTube'daki 'Gör Beni' programına da veda etmişti.

Şimdilerde Ayvalık'ta evinde dinlenen ve tedavisine devam eden ünlü programcı, Twitter'dan yaptığı son paylaşımıyla dikkat çekti. Yaşadığı zorlu süreçte Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'nin kendisini aramamasına çok üzüldüğünü belirten Armağan Çağlayan'ın açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

 


Armağan Çağlayan Ayta Sözeri ve Nükhet Duru için şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi saçma sağan kaprislerimle 1 dakikanızı alacağım. Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum.
Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. Bu sitem değil. Sitem etmeye hakkım yok zaten.
Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım…. Sonsuza dek … En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan kırılıyor"

Nükhet Duru ve Ayta Sözeri, Armağan Çağlayan'ı üzdü - Resim : 2


Ayta Sözeri, Armağan Çağlayan'ın sözlerine sahneden yanıt verdi:

"Hayatım boyunca böyle konulardan hep uzaklaştırdıkları için, ne annemin ne babamın hastalığını bildim. Hasta bir insana ne diyeceğimi bilemiyorum ama ben haksızım. Armağan Çağlayan çok geçmiş olsun, özür dilerim. Armağan haklı mı? Yerden göğe kadar haklı. Bu telefonu benden beklediğine inanamadım. Ben bu kadar değerli miymişim Armağan Çağlayan için?"

 

Nükhet Duru ve Ayta Sözeri, Armağan Çağlayan'ı üzdü ile ilgili etiketler Ayta Sözeri Armağan Çağlayan Nükhet Duru
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.