Nüket Eroğlu'nun skandal Instagram hesabı! Derdi sadece Azerilerle!

Orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek için kardeş ülke Azerbaycan'dan gelen itfaiye ekipleri için 'ne idüğü belirsiz kişiler', 'ülkemde ne arıyorlar' gibi provokatif ve ırkçı söylemlerde bulunan estetikçi Nükhet Eroğlu'nun, 'girişimci ruhunu kullanarak' Instagram'da Arapça dilinde bir estetik sayfası açarak, Arapları Nişantaşı'ndaki kliniğine getirmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Yangınlarla mücadele eden Azerbaycan askerlerine karşı ırkçı ve düşmanca bir tutum sergileyen plastik cerrah Nüket Eroğlu, sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Günlerdir kontrol altına alınamayan orman yangınları için milletçe seferber olduğumuz şu günlerde, tüm ülkenin sinirlerinin gergin olduğu bilinmesine rağmen provokasyonların ardı arkası kesilmedi.

Geçtiğimiz gün Azerbaycanlı asker kardeşlerimize 'ne idüğü belirsiz' diyen ünlü estetisyen Nüket Eroğlu sosyal medyadanın gündeminde. #ÖzürDileNüketEroğlu hashtagi ise Twitter'da ilk sıraya yükseldi

Nüket Eroğlu'nun skandal Instagram hesabı! Derdi sadece Azerilerle!

Nükhet Eroğlu'nun bir estetik doktoru olduğu ve 'girişimcilik dehasını' kullanarak, müşteri bulabilmek için Arapça Instagram hesabı ortaya çıktı. 

NÜKHET EROĞLU'NUN TUTARSIZ IRKÇILIĞI DİKKAT ÇEKTİ

'Ülkedeki yabancılar, ona para kazandırdıkları sürece gelebilirler' yorumlarına sebep olan tespit ise sosyal medyada çok konuşuldu. 

Bu sırada Can Azerbaycan'dan gelen destek ekipleri orman yangınlarıyla mücadelelerini hala sürdürmekteler.

Nüket Eroğlu'nun skandal Instagram hesabı! Derdi sadece Azerilerle! - Resim : 2

Nüket Eroğlu'nun skandal Instagram hesabı! Derdi sadece Azerilerle! ile ilgili etiketler Instagram Arapça Azerbaycan nükhet eroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.