Novak Djokovic'in Hande Baladın'ın paylaşımını beğenmesi sonrası Sırbistan ayağa kalktı!

Ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic'in, A Milli Voleybol Takımımızın yıldız isimlerinden Hande Baladıın'ın Sırbistan'ı yendiğimiz maçtan sonra yaptığı paylaşımı beğenmesi sonrası Sırplardan büyük tepki geldi. Hande Baladın'ın kupayla çektirdiği fotoğrafı beğenen Djokovic'e sosyal medyadan tepki yağdı.

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı muhteşem bir oyun sonrası 3-2 yenerek tarihi bir zafer kazandı. Maçın ardından Hande Baladın'ın paylaştığı kutalama fotoğrafını beğenen Sırp tenisçi Novak Djokovic'e ise tepki yağdı.

BEĞENİYİ GERİ ÇEKMEK ZORUNDA KALDI

Filenin Sultanları'nın başarısında büyük pay sahibi olan isimlerden olan Hande Baladın, kazanılan Avrupa Şampiyonluğu sonrası elindeki kupayla Instagram üzerinde bir fotoğraf paylaştı. Gönderide "Çok istedik seni. Yılların emeği! Şampiyonuz." sözleri yer aldı.

Novak Djokovic'in Hande Baladın'ın paylaşımını beğenmesi sonrası Sırbistan ayağa kalktı!

Simge Aköz ve Hande Baladın'ı Instagram'dan takip eden ünlü Sırp tenisçi Djokovic, Hande Baladın'ın yaptığı paylaşımı beğendi. Fakat bu paylaşımı gören Sırp vatandaşlar ortalığı ayağa kaldırdı.

Sırp taraftarlar yıldız sporcuya tepki gösterdi ve Djokovic gelen aşırı tepkiler sonrası beğenisini geri çekmek zorunda kaldı.

Novak Djokovic'in Hande Baladın'ın paylaşımını beğenmesi sonrası Sırbistan ayağa kalktı! ile ilgili etiketler Hande Baladın A Milli Voleybol Takımı Sırbistan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.