Novak Djokovic, Paris Masters finalinde Medvedev'i yenerek 37. zaferine ulaştı

Teniste yılın son büyük kapışması dünya 1 numarası Novak Djokovic'in oldu... Amerika Açık finalinde mağlup olduğu ve "Kariyer Slami" yapmasına engel olan Daniil Medvedev'le bu kez Paris Masters finalinde karşı karşıya gelen Sırp raket, ilk seti kaybettiği maçı 2-1 kazanarak kariyerinin 37. masters şampiyonluğunu elde etti.

Paris Masters'ta şampiyon Novak Djokovic... ATP 1000 serisinde sezonun son turnuvası olan Paris Masters Novak Djokovic-Daniil Medvedev sınavına sahne oldu.

Bu yıl Avustralya Açık ve Amerika Açık olmak üzere iki kez Grand Slam finalinde kozlarını paylaşan iki yıldız ismin 2021'de son kez tenis severlerin karşısına çıktı, kazanan taraf Djokovic oldu.

İlk seti 6-4 kaybeden Novak Djokovic, 2. seti 5-3 kazandı. Son sette iki kez servis kıran yaşayan efsane kariyerinin 37. masters şampiyonluğunu elde etti. 

1969 yılından beri organize edilen Paris Masters'ta toplam para ödülü 9.1 milyon dolar... Dünya 1 numarası Djokovic, bu turnuvayı daha önce 5 kez kazandı ve finalde sadece 1 kez kaybetmişti.

34 yaşındaki Sırp raket bu sezon ilk 3 Grand Slam'de şampiyon olurken, Amerika Açık'ta Rus raket Medvedev'e takılarak "Kariyer Slami" yapma şansını yitirmişti. 

Novak Djokovic, Paris Masters finalinde Medvedev'i yenerek 37. zaferine ulaştı

Dünya 2 numarası Daniil Medvedev ise bu yıl Amerika Açık'ı kazanarak kariyerinin en büyük başarısına imza attı. 25 yaşındaki tenisçi Avustralya Açık finalinde ise Djokovic'e kaybetmişti.

Bu yıl ATP 100 serisinde Toronto Masters'ı da kazanan Medvedev aynı zamanda Paris Masters'ın son şampiyonuydu.

Novak Djokovic, Paris Masters finalinde Medvedev'i yenerek 37. zaferine ulaştı ile ilgili etiketler Tenis novak djokovic Daniil Medvedev ATP Masters Paris Masters
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.