Norveç'i Burak Yılmaz korkusu sardı

Norveç Milli Takımı stoperi Kristoffer Ajer, yarın akşam oynanacak Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 22 yaşındaki futbolcu Burak Yılmaz için "Fiziksel olarak sağlam bir forvet, gerçekten biraz dayak atıyor. İskoçya'dan alışkın olduğum bir şey. Durdurmamız gereken bir adam" dedi.

A Milli Takım'ın 4-2'lik Hollanda zaferinde attığı 3 golle adından söz ettiren Burak Yılmaz, Norveç Milli Takım kampında endişe yarattı. Norveç kanalı TV2'ye konuşan milli stoper Kristoffer Ajer, "Durdurmamız gereken bir adam" yorumunda bulundu.

İskoçya'da Celtic forması giyen 22 yaşındaki stoper Ajer, "Fiziksel olarak sağlam bir forvet, gerçekten biraz dayak atıyor. İskoçya'dan alışkın olduğum bir şey. Oldukça iyi bir forvet. Gerçekten Türkiye için bir lider ve kesinlikle bırakmamız gereken bir adam" yorumunda bulundu.

SÖRLOTH: TÜRKİYE'Yİ YENERİZ

Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de gol kralı olduktan sonra kariyerine Bundesliga'da Leipzig formasıyla devam eden Alexander Sörloth ise "İçimizde yeterince kazanma hırsı var. Ben Türkiye maçına baskı altında olmadan çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Grupta hedefimiz birincilik. Türkiye'yi yeneceğimize inanıyorum" dedi.

Cebelitarık maçında şık bir gol atan 23 yaşındaki santrfor, "Julian Nagelsmann ile birlikte birçok yeni taktik gördüm ve hepsine alışmaya çalıştım. Türkiye'de ise taktiğe odaklanmak yoktu. Tamamen bireysel kaliteler üstünden giderdik. Leipzig'de ise bütün odak noktamız taktik. Gerçekten taktikler için çok zaman harcıyoruz. Bu nedenle ilk başlarda zorlandım" diyerek Süper Lig'i küçümsemeye devam etti.

Norveç'i Burak Yılmaz korkusu sardı

Norveç'i Burak Yılmaz korkusu sardı ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Norveç Alexander Sörloth A Milli Takım Kristoffer Ajer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.