Bizim Çocuklar Norveç'i parçaladı

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ne 4-2'lik Hollanda zaferiyle başlayan A Milli Takım, G Grubu 2. maçında da Norveç'i 3-0 mağlup etti. 3 günde 3 güçlü rakibine 7 gol atıp 6 puan toplayan Ay-Yıldızılar, yolu yarıladı! Ozan Tufan attığı 2 şık golle maça damgasını vurdu...

A Milli Takım, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ne harika bir başlangı yaptı. G Grubu'nda yer alan Ay-Yıldızılılar ilk maçta Hollanda'yı 4-2 yenmenin moraliyle gittiği Norveç maçında 3-0'lık yeni bir zafer daha yaşattı. 3 günde Hollanda ve Norveç'e 7 gol atarak 6 puan toplayan Şenol Güneş'in öğrencileri daha şimdiden yolu yarıladı. A Milli Takım'ı Salı günü İstanbul'da Letonya sınavı bekliyor.

Dk. 4 GOL! A Milli Takım maça golle başladı! Organize gelişen atakta ceza sahasında topla buluşan Ozan Tufan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. Fenerbahçe'nin yıldız orta sahası Süper Lig'deki 5 gol, 6 asistlik performansını Ay-Yıldızlı formaya da taşıdı.

Dk. 11 OFSAYT! Norveç'in golcü ikilisi Haaland-Sörtloth etkili oldu. Haaland'ın pasıyla golü atan Sörloth ofsayta yakalandı.

Dk. 28 GOOOOL! Sağ taraftan kazanılan köşe vuruşunda Yusuf Yazıcı ortaladı, Çağlar Söyüncü kafayı vurdu skor 2-0'a geldi.

Bizim Çocuklar Norveç'i parçaladı

Dk. 59 GOOOOL! Hakan Çalhanoğlu'nun pasında ceza sahası dışında bir füze gönderen Ozan Tufan kendisinin 2'nci, A Milli Takım'ın 3. golünü attı: 0-3.

Dk. 75 UĞURCAN! Norveç'in etkili geldiği anlar. Milli kaleci Uğurcan Çakır yine harikalar yaratıyor. Vikingler, "Duvar"ı aşamadı.

Dk. 80 KIRMIZI! Orta saha Caner Erkin'e sert giren Kristian Thorstvedt direkt kırmızı kart gördü. Norveç 10 kişi..

Juventus'lu Merih Demiral ile sağ bek Zeki Çelik'i İstanbul'da bırakan A Milliler, Liverpool'lu Ozan Kabak'ın da Malaga'da hastalanması nedeniyle savunmada rotasyona gitti. Teknik direktör Şenol Güneş, stoperde Çağlar Söyüncü'nün yanında Kaan Ayhan'a görev verdi. Bir diğer sağ bek Nazım Sangare ise ilk kampta sakatlanmıştı. 2 sağ bekini kaybeden Güneş'in bu mevkide Dorukhan Toköz ya da Ozan Tufan'la başlaması beklenirken Meriç Müldür sürprizi vardı.

TÜRKİYE: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Burak Yılmaz

NORVEÇ: Jarstein, Ryerson, Ajer, Gregersen, Meling, Midtsjö, Berg, Elyounoussi, Odegaard, Haaland, Sörloth.

Oslo'daki Ullevaal Stadı'ndaki oynanması planlanan karşılaşma, corona virüs kaynaklı seyahat kısıtlamaları sebebiyle İspanya'nın Malaga kentine alınmıştı.

Bizim Çocuklar Norveç'i parçaladı ile ilgili etiketler Norveç A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.