Norveç Milli Takımı kalecisi Rune Jarstein korona kaptı

Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin, Norveçli milli kalecisi Rune Jarstein'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bu gelişme, A Milli Takım'da 15'i bulan vaka sayısı ve İrfan Can kahveci'nin vakitsiz düğününü akıllara getirdi.

A Milli Takım kampındaki koronavirüs bulaş zinciri Norveç'e kadar uzandı... Bundesliga ekibi Hertha Berlin’in Norveçli milli kalecisi Rune Jarstein'in koronavirüse testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Alman kulübünden yapılan açıklamada, Jarstein'in Kovid-19 testinin pozitif çıktığı için Union Berlin maçında oynatılmadığı belirtildi. Açıklamada, Norveç Milli Takımı’nın kalecisi de olan Jarstein karantinaya alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

İrfan Can Kahveci'nin 19 Mart'taki düğününden A Milli Takım kampına sıçrayan koronavirüs 15 milli futbolcuya bulaşmıştı. Malaga'da oynanan ve Ay-Yıldızlılar'ın 3-0 kazandığı Norveç-Türkiye, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında Norveç'in kalesini Jarstein korumuştu.

Norveç Milli Takımı kalecisi Rune Jarstein korona kaptı ile ilgili etiketler Norveç Bundesliga A Milli Takım Rune Jarstein hertha berlin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.