Norveç basını: Türk muhalefeti Erdoğan’a rakip bulmakta zorlanıyor

Türkiye’de seçime sayılı günler kalırken 6'lı masa adayını henüz belirleyemedi. 6’lı masanın henüz aday belirleyememesi Norveç basınında da gündem oldu. Norveç basını Abcnyheter, Türkiye'de yapılacak 2023 seçimi ele alırken "Türk muhalefeti Erdoğan’a rakip bulmakta zorlanıyor" başlıklı bir haber yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güçlü liderliğine dikkat çekilen haberde seçimde muhalefetin çok zor durumda kalacağı belirtirken "Türk muhalefeti, çoğu şey hakkında tartışıyor; bir aday çıkarma konusunda çok ama çok zorlanıyorlar." ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya meselelerindeki balarılarına değinilen haberde yurt dışında seçim beklentilerinin farklı olduğuna dikkat çekildi. Haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidardan gitmesini isteyenlerin kimin iktidara geleceği konusunda pek de iyimser olmadığının altı çizilerek, " Erdoğan'ın bu kadar uzun süre iktidarda kalmasının bir nedeni de muhalefet." denildi.

 

Norveç basını: Türk muhalefeti Erdoğan’a rakip bulmakta zorlanıyor ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Norveç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.