Nokia’nın fiyat performans ürünü XR21 özellikleri sızdı! Artık Android 12’yi destekleyecek!

Nokia fiyat performans ürünü denebilecek yeni bir modeli ile nostalji tutkunlarının karşısına çıkıyor. Nokia XR21 modeli hem uygun fiyatlı hem de sağlamlığı ile göz dolduracak. İşte detaylar…

Teknoloji sektörünün eskimeyen yüzü Nokia yeni akıllı telefon modeli ile görücüye çıkıyor. Üstelik klasik modellerinden daha dayanıklı ve akıllı versiyonuyla.

Nokia'nın akıllı telefon dünyasına damga vuracak XR21 cihazı için ön çalışmalar sürdürülüyor. Kaynaklardan sızan bilgilere göre cihazın günümüz teknolojisine adapte edilebilir uygulamalarının yanı sıra oldukça sağlam ve darbelere karşı dayanıklı bir tasarıma sahip olduğu da ifade ediliyor.

NOKİA XR21 ÖZELLİKLERİ NEDİR?

Nokia modelinin özellikle ön panel yüzünde FHD+ çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızına sahip şekilde üretime konulduğu söyleniyor. 6.49 ince sahip HD kalite LCD ekran ile desteklenecek.

Nokia XR21 modeli ön kamera özelliği 16 megapiksel ile destekleniyor. Arka kamera ise 64 megapiksel ve ana kamera alanı 8 megapiksel ultra geniş bir sensörle desteklendi.

İŞLETİM SİSTEMİ YÜKSELECEK!

Nokia’nın fiyat performans ürünü XR21 özellikleri sızdı! Artık Android 12’yi destekleyecek!

Nokia'nın bütçe dostu bu modeli 6 GB RAM kapasitesine sahip dahili 128 GB depolama alanı ile göz dolduruyor. 8 çekirdekli Snapdragon 480 orta sınıf modeli ile çarpıcı özelliklerini öne çıkarırken ek olarak su ve toz direncine karşı sağlam bir tasarım sunuyor. 33 W kadar şarj desteği bulunan modelin Android 12 işletim sistemine sahip olacağı söyleniyor.

NOKİA XR20 MODELİ NASILDI?

Şu an için bu yeni modelin özellikleri tam olarak bilinmese de bir önceki versiyonu olan Nokia XR20’nin teknik özelliklerine benzemesi bekleniyor. Nokia'nın XR20 modeli 4 GB belleğe sahip 64 GB + 128 GB depolama alanı ile göz dolduruyor. Ön kamerası 8 Megapiksel iken arka kamerası 48+13 Megapiksel ile destekleniyor.

Parmak izi sensörlü olarak çalışabilen bu modelin özel stereo hoparlörü, 3,5 milimetre kulaklık girişi, suya dayanıklı özelliği ve dayanıklılığı ile biliniyor. 8 çekirdekli işlemciye sahip olan Nokia XR20 modeli Android 11 işletim sistemini destekliyor.

Nokia’nın fiyat performans ürünü XR21 özellikleri sızdı! Artık Android 12’yi destekleyecek! ile ilgili etiketler Nokia telefon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.