Nokia 105 4G modeli ön siparişe açıldı! Yeni nesil tuşlu telefonu maziye götürecek!

Nokia yeni cep telefonu modeli ile akıllı telefon devriminin yaşandığı teknoloji çılgınlığında herkesi maziye götürecek. Nokia 105 4G sürümünün güncel hali ne zaman piyasalara çıkacak. Ön sipariş nasıl oluşturulabilir? İşte detaylar…

Nokia 105 4G'nin daha güncel bir versiyonu olacak yeni model için ön sipariş dönemi açıldı. Bir önceki versiyonundan daha uzun pil ömrüne sahip olacağı ifade ediliyor. Geniş batarya alanı bu özelliği destekleyecek. Online siparişe açık hale gelen bu yeni versiyon sadece 229 Yuan ile satın alınabiliyor. Bu 29 dolara denk geliyor.

TASARIM DEĞİŞTİ!

Nokia 105 4G versiyonu batarya kapasitesi %42 arttırıldı. Depolama hacmi ise 32 GB'a genişletildi. 5.0 bluetooth özelliği ve Himalaya fonksiyonları ile bir önceki sürümünden daha yükseltilmiş versiyonu ile gündeme gelecek. Bu versiyonunda sesli yayın özelliği kaldırıldı. Telefon tuşları daha kalın olacak şekilde dizayn edildi.

ÖĞRENCİ İÇİN İDEAL!

Nokia'nın bu yeni versiyonu mavi ve siyah renkleri ile satışa sunuluyor. Görüntüsü maziye götürüyor. Görüntüdeki şeker çubuğu tasarımı klasikleşmiş akıllı telefonlar öncesinde kullanılan tuşlu telefonları andırıyor. Asker telefonu olarak geçen bu model öğrencisi bulunan aileler için ideal bir model oluşturuyor.

NOKİA 105 4G ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Nokia 105 4G modeli ön siparişe açıldı! Yeni nesil tuşlu telefonu maziye götürecek!

Nokia 105 4G HIA modelini satın alanlar Alipay uygulamasına da hızlı erişim sağlayabilecek. QR kod ya da barkod okutularak ödeme yapılabilecek. Cep telefonunun hoparlör alanı da ilgi çekiyor. Kulaklıksız harici radyo özelliği bulunuyor.

Yukarı yön tuşu ile fener özelliği aktif hale gelebiliyor. Klasik yılan oyunu cep telefonunda yüklü olarak gönderiliyor. Unisoc T107 işlemci ile destekleniyor. 32 GB dahili depolama alanı 8 gram ağırlığında olan Nokia 105 4G cihazı 1,8 inç ekran boyutuna ve QQVGA ekran çözünürlüğüne sahip olarak satışa sunulacak.

Nokia 105 4G 2023 modeli daha çok giriş seviyesinde teknik özellikleri ile ön plana çıkacak. Güvenilir ve uygun fiyatlı cep telefonu arayışında olanlar 28 Nisan'da çıkacak ön sipariş sürecini değerlendirebilir.

Nokia 105 4G modeli ön siparişe açıldı! Yeni nesil tuşlu telefonu maziye götürecek! ile ilgili etiketler Nokia telefon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.