Nobre'den çok ilginç savunma: "Abdülkerim'i de atmadım ya!"

B.Münih-Galatasaray maçının Portekizli hakeminin sarı-kırmızılı oyunculara mücadele sonunda "Davies'e 2. sarı kartı göstermedim, ama Abdülkerim'i de atmadım" cevabı bardağı taşırdı. Yönetim, hem Nobre'yi hem de VAR hakemini UEFA'ya şikayet edecek.

B.Münih-Galatasaray maçının Portekizli hakeminin sarı-kırmızılı oyunculara mücadele sonunda “Davies’e 2. sarı kartı göstermedim, ama Abdülkerim’i de atmadım” cevabı bardağı taşırdı. Yönetim, hem Nobre’yi hem de VAR hakemini UEFA’ya şikayet edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önceki gün oynanan Bayern Münih-Galatasaray maçının tartışmalı hakemi Antonio Nobre’den Alman temsilcisinin 2-1 kazandığı mücadele sonrasında skandal bir savunma geldiği öğrenildi.

"ABDÜLKERİM'İ DE ATMADIM"

Portekizli hakemin maç sonunda yanına giden Galatasaraylı futbolcuların, “Davies’in sarı kartı vardı. Faulü vermene rağmen ikinci sarıyı neden göstermedin?” şeklindeki isyanına “Davies’e ikinci sarı kartı göstermedim, ama Abdülkerim’i de atmadım” diye yanıt verdiği öğrenildi.

Galatasaraylı oyuncuların ise buna karşılık “İkisi aynı şey mi? Birisi maç 0-0 iken oluyor ve verilse kırılma noktası olacak. Diğeri ise oyun koptuktan sonra gerçekleşiyor” diye tepki gösterdiği bildirildi.

UEFA'YA ŞİKAYET EDECEK

Galatasaray Kulübü yaşanan bu gelişmelerin ardından Bayern Münih maçının hakemi Antonio Nobre ile beraber yine müsabakanın VAR hakemlerini UEFA’ya şikayet edecek.

"PROSEDÜRÜ ÇİĞNEDİLER"

Sarı-kırmızılı kulüp, maçta skandal kararlara imza atan Portekizli hakem ile beraber VAR’da Kane’nin golünü veren hakemlerin prosedürü çiğnediğini dile getirecek. Ofsaytın bozulması için yeterli kanıtın bulunmadığı ve pozisyonun neden gol verildiğine dair bir görüntü de ortaya konulamadığı savunulacak. 

(Milliyet)

Nobre'den çok ilginç savunma: "Abdülkerim'i de atmadım ya!" ile ilgili etiketler Galatasaray Bayern Münih hakem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.