Nissan Türkiye'de nisan ayı fırsatları başladı! O modeller için yüzde 0 faiz ve 50 bin TL'ye varan indirim avantajları duyuruldu!

Araç fiyatlarının rekor seviyelere erişmiş olmasının ardından harekete geçen Nissan, nisan ayı için özel olarak düzenlemiş olduğu araç kampanyalarını duyurdu. Araç üretici firma birçok modeli için indirim ve yüzde 0 faiz avantajları tanımlayacağını belirterek detayları aktardı.

Yedek parça maliyetinin artması, çip krizinin devam etmesi, üretilen araç türlerine ilişkin çeşitli kısıtlama kararlarının alınmış olması ve daha pek çok ek faktörün etkisi ile son dönemlerde rekor seviyelere ulaşan sıfır kilometre araç fiyatları, vatandaşların araç sahibi olma hayallerini ertelemelerine sebep oldu. Birikimleri karşılığında sıfır kilometre bir araca sahip olamayacaklarını düşünerek güncel araç kampanyalarını yakından takip etmeye başlayan tüketiciler, nisan ayı kampanyalarını araştırmaya başladı.

Nisan ayına girilmesi ile birlikte birçok araç üretici firma fiyat listelerini güncellerken beklenen indirim haberi Nissan’dan geldi. Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde milyonlarca tüketici tarafından tercih edilen markalardan biri olan Nissan, nisan ayına özel araç kampanyaları düzenlediğini bildirdi. Firma, kredi ve indirim avantajlarına yönelik detayları paylaştı.

PEŞİN ALIMLARA İNDİRİM FIRSATI SUNULACAK!

Nisan ayına girilmesi ile birlikte araç satış fiyatlarını güncelleyen Nissan, tüketicilerin bütçelerini destekleyebilmek amacı ile indirim kampanyaları düzenlediğini bildirdi. Bu kapsamda sıfır kilometre araç modellerine peşin alımlarda anında indirim hakkı tanımlayacağını ifade eden firma, detayları aktardı.

Düzenlemiş olduğu indirim kampanyaları kapsamında indirim tutarının modele göre değişiklik göstereceğini ve söz konusu kampanyalarının nisan ayı boyunca geçerli olacağını ifade eden Nissan, ilgili indirim faydalarını şu şekilde sıraladı:

  • Yeni Nissan Qashqai e- Power: 40 bin TL indirim
  • Nissan Qashqai: 40 bin TL indirim
  • Yeni Nissan X- Trail e- Power: 50 bin TL indirim
  • Yeni Nissan X- Trail: 50 bin TL indirim
  • Nissan Juke: 15 bin TL

NISSAN NİSAN AYI KREDİ KAMPANYALARI

Nissan Türkiye'de nisan ayı fırsatları başladı! O modeller için yüzde 0 faiz ve 50 bin TL'ye varan indirim avantajları duyuruldu!

Nakit alımlarda indirim fırsatı sunulacağını belirten Nissan, yeterli nakdi olmayan tüketicilere ise kredi fırsatı sunacağını bildirdi. Nissan ilgili kredi kampanyalarının içeriklerini şu şekilde sıraladı:

  • Yeni Nissan Qashqai e- Power: 12 ay, yüzde 0 faiz, 280 bin TL
  • Nissan Qashqai: 12 ay, yüzde 0 faiz, 240 bin TL
  • Yeni Nissan X- Trail: 12 ay, yüzde 0 faiz, 320 bin TL
  • Nissan Juke: 12 ay, yüzde 0, 120 bin TL
Nissan Türkiye'de nisan ayı fırsatları başladı! O modeller için yüzde 0 faiz ve 50 bin TL'ye varan indirim avantajları duyuruldu! ile ilgili etiketler Nissan Kampanya Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.