Nispetiye Caddesi'nde gergin dakikalar... Kabadayı Başkan İBB'ye tehditler savurdu...

Beşiktaş Nispetiye caddesinde yapılan kaldırım çalışması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belesiyesi zabıtaları ve Beşiktaş Belediyesi zabıtaları arasında arbede çıktı. Yaşanan arbedenin arasında kalan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İBB'nin zabıta aracının önüne geçerek, “Ben bu çalışmaya başladım ve bitireceğim. Erkekseniz gelin,Benim buradan ölümü kazırsınız” dedi.

Zabıta ekiplerinin yol yapım çalışmalarını engellemek üzere arbede çıkaran beşiktaş belediyesi ekipleri arbede çıkardı. Gerginlik üzerine çok sayıda polis ekibi buraya sevk edildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleriyle tartıştı. Yaşanan arbedenin arasında kalan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İBB'nin zabıta aracının önüne geçerek, “Ben bu çalışmaya başladım ve bitireceğim. erkekseniz gelin,Benim buradan ölümü kazırsınız” dedi.

İşte o anlar...

Nispetiye Caddesi'nde gergin dakikalar... Kabadayı Başkan İBB'ye tehditler savurdu... ile ilgili etiketler Beşiktaş Belediye İBB murathazinedar mevlutuysal
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.