Nişantaşı'nda silahlı saldırıya uğrayan Kardeşlerim'in Doruk'u oyuncu Onur Seyit Yaran'a kötü haber! Korunma talebi reddedildi

Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Doruk karakteri ile izleyici karşısına çıkan, Best Model Of The World yarışması 2016 yılı birincisi ve oyuncu Onur Seyit Yaran, 22 Eylül 2020 günü kendisini silahla yaralayan ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra tahliye edilen Serhat Okuducu’dan korunmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Yaran’ın korunma talebini reddetti.

Kardeşlerim dizisiyle ekranda olan dizi oyucusu 26 yaşındaki Onur Seyit Yaran'ın isteğini mahkeme reddetti. Mahkeme, taraflar arasında aile bağının olmadığı ve tek taraflı ısrarlı takibin bulunmadığı gerekçesiyle Yaran’ın korunma talebini reddetti.


Okuducu’nun sosyal medyada “Yarım bıraktığım işi tamamlamaya geleceğim” şeklinde paylaşımlar yaptığını söyleyen Yaran, karara itiraz etti.

Onur Seyit Yaran

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, Nişantaşı Ihlamur Yolu Sokak'ta 22 Eylül 2020'de saat 18.45 sıralarında meydana gelmişti. Dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran ve iki arkadaşı arasında sokakta yürüdükleri sırada tartışma çıkmıştı. Tartışmanın ardından şüpheli Serhat O., Onur Seyit Yaran'a ateş ederek omzundan yaralamıştı. Saldırı anı güvenlik kamerasına da saniye saniye yansımıştı.

Onur Seyit Yaran 

 

Nişantaşı'nda silahlı saldırıya uğrayan Kardeşlerim'in Doruk'u oyuncu Onur Seyit Yaran'a kötü haber! Korunma talebi reddedildi ile ilgili etiketler mahkeme Onur Seyit Yaran silahlı saldırı uzaklaştırma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.