Nişantaşı'nda İSPARK görevlisi dehşet saçtı: Sürücüye sopayla saldırdı!

Şişli'de İBB'ye bağlı İSPARK görevlisi, tartıştığı sürücüyü kamyonetten zorla indirerek sopayla darbetti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydedilirken araya gire vatandaşlar kavgayı ayırdı. Olay sonrası İSPARK görevlisinin işine son verildi.

Şişli Nişantaşı’ndaki olay dün sabah saat 09.00 sıralarında yaşandı.

Maçka Caddesi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İSPARK görevlisi ile kamyonet sürücüsü arasında belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

ZORLA İNDİREREK SOPAYLA DARPETTİ

Sürücü kamyonet içinde otururken İSPARK görevlisi elindeki sopayla tehditler savurarak kapısını açmaya çalıştığı kamyonetin sürücüsünü indirmeye çalıştı. Kamyonetin kapısını zorlayarak açan İSPARK görevlisi tartıştığı kişiyi kamyonetten indirerek sopayla darbetmeye başladı.

 

Kavga sırasında yere düşen İSPARK görevlisi ve kamyonet sürücüsü yerde boğuşurken yoldan geçen bir kişi yere düşen sopayı ayağıyla iterek uzaklaştırdı.

Nişantaşı'nda İSPARK görevlisi dehşet saçtı: Sürücüye sopayla saldırdı! - Resim : 2

KAMERAYA ALAN KİŞİ GÖREVLİYE TEPKİ GÖSTERDİ

Araya girenler kavgayı ayırırken olayı cep telefonu ile görüntüleyen kişi ve yanındakiler sopalı İSPARK görevlisine tepki gösterdi. İBB yetkililerinden edinilen bilgiye göre savunması alınan İSPARK görevlisinin işine son verildi.

 

 

Nişantaşı'nda İSPARK görevlisi dehşet saçtı: Sürücüye sopayla saldırdı! ile ilgili etiketler İSPARK İstanbul Nişantaşı görevli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.