Nişanlısı Mina Başaran'ı jet kazasında kaybeden Murat Gezer baba oluyor

Nişanlısı Mina Başaran'ı 2018 yılında düğünlerinden 34 gün önce uçak kazasında kaybeden sosyetik iş adamı Murat Gezer, ünlü koleksiyoner Hakan-Banu Çarmıklı’nın kızları Nazlı Çarmıklı ile Haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Murat Gezer ve Nazlı Çarmıklı'nın bebek beklediği ortaya çıktı.

Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden iş adamı Murat Gezer, nişanlısının vefatıyla sarsılmış ve 2,5 yıl yas tutmuştu. Genç iş adamı Gezer, geçtiğimiz Haziran ayında ise Nazlı Çarmıklı ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin bebek beklediği ortaya çıktı.

 

NAZLI ÇARMIKLI 1,5 AYLIK HAMİLE

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Cemiyetin genç isimlerinden Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer, 6 aylık bir arkadaşlıktan sonra nisan ayında aile arasında nişanlanmıştı. Haziran ayında Çarmıklı ailesinin Beylerbeyi’ndeki yalısında sade bir törenle dünya evine giren çift, mutluluklarını bir bebekle taçlandırmak için gün sayıyor.

Nişanlısı Mina Başaran'ı jet kazasında kaybeden Murat Gezer baba oluyor

Nazlı Çarmıklı Gezer 1.5 aylık hamile. Henüz hamileliğinin çok başında olan genç anne adayı, mutlu haberi aile üyeleri ve yakın dostlarına vermiş.Hem Çarmıklı Ailesi hem de Gezer Ailesi mutluluktan havalara uçuyormuş.

Nişanlısı Mina Başaran'ı jet kazasında kaybeden Murat Gezer baba oluyor


İş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren özel uçak İran'da düşmüştü. Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul gelmek üzere 11 Mart 2018 tarihinde havalanan Kaptan Pilot Beril Gebeş ve ikinci pilot Melike Kuvvet'in kokpitinde yer aldığı Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti İran’da düşmüş, kazada Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirmişti. Mina Başaran, Sinem Akay, Burcu Gündoğar Urfalı, Jasmin Baruh Siloni, Liana Hananel, Aslı İzmirli, Ayşe And, Melike Kuvvet ve Eda Uslu son yolculuklarına uğurlanmışlardı.

Nişanlısı Mina Başaran'ı jet kazasında kaybeden Murat Gezer baba oluyor

 

Nişanlısı Mina Başaran'ı jet kazasında kaybeden Murat Gezer baba oluyor ile ilgili etiketler Murat Gezer mina başaran nazlı çarmıklı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.