Nişanlanarak evlilik yolunda adım atan oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı! İşte aşkın bitme sebebi...

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteriyle gönüllerde taht kuran 39 yaşındaki Azerbaycan asıllı oyuncu Nesrin Cavadzade ile geçtiğimiz hafta nişanlandığı ve kendisinden 6 yaş küçük olan meslektaşı, Kalp Yarası dizisinin yıldızı Gökhan Alkan yaşadıkları şiddetli tartışma sonucu sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı. Evlenmeleri beklenen çiftin bu kararı hayranlarını üzdü.

Yasak Elma'dan ayrıldıktan sonra Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Üç Kuruş dizisinde rol alan oyuncu Nesrin Cavadzade, bir dönem birlikte aynı dizide rol aldığı sevgilisi Gökhan Alkan'dan Datça’da sürpriz evlenme teklifi almıştı. Sevgilisine ailelerinin de bulunduğu yemekte sevinç gözyaşları içinde 'evet' yanıtını veren güzel oyuncu nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Gökhan Alkan ile evlilik teklifi ettiği sevgilisi Nesrin Cavadzade'den kötü haber geldi. Yaklaşık bir yıldır birlikte olan ve daha önce ayrılık iddialarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu çift ayrıldı.


NİŞANLANDIKTAN SONRA AYRILDILAR

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın arası bozuldu. Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncusu Gökhan Alkan geçen haftalarda aile arasında yapılan doğum günü kutlamasında sevgilisi Nesrin Cavadzade’ye evlilik teklif etmişti. Parmağındaki tektaşla dikkatleri üzerine çeken Nesrin Cavadzade de nişan haberini doğrulamıştı.

Nişanlanarak evlilik yolunda adım atan oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı! İşte aşkın bitme sebebi...



ŞİDDETLİ KAVGA İLİŞKİLERİNİ BİTİRDİ

Önceki hafta Ay Yapım’ın Üç Kuruş dizisiyle anlaşan Nesrin Cavadzade’nin son dönemde canının sıkkın olduğu konuşuluyordu. Kulislerde dolaşan iddiaya göre Kalp Yarası dizisinin çekimleri nedeniyle Antakya’da olan Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade şiddetli bir kavga sonrası ayrılık kararı aldı.

Nişanlanarak evlilik yolunda adım atan oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı! İşte aşkın bitme sebebi...

 

Nişanlanarak evlilik yolunda adım atan oyuncu Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ayrıldı! İşte aşkın bitme sebebi... ile ilgili etiketler Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.