Nişan bile almadı: Husumetlisine ve ailesine sokakta saçma yağdırdı!

Adana’da aynı aileden 4 kişi yolda yürüdükleri sırada husumetlileri tarafından uğradıkları pompalı tüfekli saldırı sonucu yaralandı. Asıl hedef olduğu düşünülen Selim E.'nin durumunun ağır olduğu, ailenin diğer üyelerinden olan 15 yaşındaki bir çocuğun da yaralılar arasında olduğu öğrenildi. Polis her yerde İ.A.'yı arıyor.

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi Ahmet Cevdet Yağ Caddesi’nde meydana geldi.

HUSUMETLİSİNİ AİLESİYLE BİRLİKTE SAÇMALARLA YARALADI

Alınan bilgiye göre, Selim E. ailesiyle birlikte yolda yürüdüğü sırada husumetli olduğu İ.A tarafından saldırıya uğradı. İ.A pompalı tüfekle 9 el ateş açarak olay yerinden kaçıp ara sokaklarda izini kaybettirdi.

Açılan ateş sonucunda Selim E. (47), eşi Halisi E. (55) ve oğulları Mehmet E. (27), Mehmet Şükrü E. (15) yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Yaralılardan Selim E.’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

POLİS HER YERDE İ.A.'YI ARIYOR

Olay yerinde 9 adet boş kovan polis delil çalışması yaptı. Daha sonra kovanlar detaylı incelemek üzere emniyete götürüldü. Polis ekiplerinin şüpheli İ.A’yı yakalama çalışmalarına devam ediyor.

Nişan bile almadı: Husumetlisine ve ailesine sokakta saçma yağdırdı! ile ilgili etiketler Adana Saldırı husumetli pompalı aile

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.