Nisan ayı emeklilerin ayı olacak! Maaş zammı, ikramiye ödemesi derken 8 bin 500 TL'lik karşılıksız ödeme de hesaplara yatırılmaya başlandı!

Nisan ayı içerisinde farklı başlıklar altında duyurulmuş olan müjdeli haberler ile keyifleri yerine gelen emekliler için bir ek ödeme kampanyası daha düzenlendi. Kampanya sahibi olan Garanti BBVA, ilgili şartları sağlayan tüm emeklilere SGK maaş tutarlarına bağlı olarak 8 bin 500 TL’ye kadar ek ödeme hizmeti sunacağını bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın nisan ayı emekli kampanyalarına dair detaylar…

3 Mart 2023 tarihinde Meclis Genel Kurulu’ndan geçerek Resmi Gazete’de yayınlanan EYT yasası, milyonlarca vatandaşı senelerdir hasret duydukları emeklilik hayallerine kavuşturdu. Yaş şartı aranmaksızın erken emeklilik fırsatına erişen EYT’lilerin nisan ayı itibari ile ilk maaşlarını alabilecekleri belirtilirken mevcut emekliler için de müjdeli haberler verildi.

En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL’ye, senelerdir bin 100 TL olarak ödenen bayram ikramiyesinin ise 2 bin TL’ye yükseltilmesi ile büyük sevinç yaşayan emekliler, bu ay devletten çift ödeme alacak. Söz konusu çifte ödemeden EYT’lilerin de yararlanabilecekleri belirtilirken yüzleri güldüren üçüncü ödeme haberi de Garanti BBVA’dan geldi. Her ay yeni ek ödeme kampanyaları düzenleyerek kampanyalarını emeklilerin başvuruların açan Garanti BBVA, nisan ayı kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

PROMOSYON TUTARLARINI GÜNCELLEDİĞİNİ DUYURDU!

Nisan ayı emeklilerin ayı olacak! Maaş zammı, ikramiye ödemesi derken 8 bin 500 TL'lik karşılıksız ödeme de hesaplara yatırılmaya başlandı!

Emekli müşteri sayısını artırma hedefi ile yola çıkan ve bu kapsamda da promosyon kampanyasını her ay mevcut koşullara bağlı olarak güncelleyen Garanti BBVA, nisan ayı ek ödeme kampanyasının detaylarını aktardı. Söz konusu kampanyasından EYT’lilerin de yararlanabileceğini belirten banka, ek ödeme tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • SGK’dan 3 bin 500 TL’ye kadar maaş alanlara: 4.500 TL
  • SGK’dan 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alanlara: 5.250 TL
  • SGK’dan 7.500- 9.900 TL aralığında maaş alanlara: 6.750 TL
  • SGK’dan 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 7.500 TL

1000 TL DAHA ÖDEYECEK!

30 Nisan tarihine kadar maaş hesabını taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden tüm emeklilere 7 bin 500 TL’ye kadar ek ödeme hizmeti sunacağını belirten Garanti BBVA, emekli kredi kartı ile 31 Mayıs tarihine kadar en az 500 TL tutarında harcama yapacak olanlara bin TL tutarında Bonus tanımlayacağını bildirdi.

Nisan ayı emeklilerin ayı olacak! Maaş zammı, ikramiye ödemesi derken 8 bin 500 TL'lik karşılıksız ödeme de hesaplara yatırılmaya başlandı! ile ilgili etiketler emekli maaşı emekli promosyon bayram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.