Nisa ile Sercan sevgili mi? Sercan Yıldırım Nisa'ya aşık mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi!

Nisa ile Sercan sevgili mi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de aşk iddiası damga vuruyor. Eski Bursasporlu milli futbolcu Sercan Yıldırım ile gönüllüler takımı yarışmacısı Nisa arasında bir şey mi var? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Acun Ilıcalı'da iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Sercan Yıldırım Nisa'ya aşık mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Nisa ile Sercan sevgili mi? Eski Bursasporlu milli futbolcu Sercan Yıldırım ile gönüllüler takımı yarışmacısı Nisa arasında bir şey mi var? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı. Acun Ilıcalı'da iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de aşk iddiası damga vuruyor. İşte Sercan Yıldırım Nisa'ya aşık mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Magazin gündeminde yer alan iddialara göre Sercan, bardağına N ve S harflerini kazıdı.

Nisa ile Sercan sevgili mi? Sercan Yıldırım Nisa'ya aşık mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi!

ACUN ILICALI'DAN İLK YORUM!

Acun Ilıcalı, bugün yaptığı canlı yayında konuyla ilgili şunları söyledi: Sercan’ın Nisa’ya bir ilgisi var onu görebiliyorum ama Nisan’dan Sercan’a karşı bir ilgi var mı daha göremedik. Biz de sizin gibi ekrandan izliyoruz. Çok yorum yapmak istemem.

 SURVIVOR NİSA KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

SURVIVOR SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da doğdu. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.

Nisa ile Sercan sevgili mi? Sercan Yıldırım Nisa'ya aşık mı? Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı 2020 sercan yıldırım nisa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.