Nisa bebeğin beyin ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu: Flaş iddia gündeme geldi, inceleme başlatıldı

Pendik'te boş arazide bulunan 3 aylık bebeğe bir sağlık çalışanı süt anneliği yapmıştı. Kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen bebekle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Nisa Mihriban ismi verilen bebeğin beyin ölümünün gerçekleşmesinde ihmal iddiası var. Ortaya çıkan iddialar sonrası yurt görevlileri hakkında incememe başlatıldı.

Pendik'te boş bir araziye terk edilen Nisa Mihriban'ın ölümüyle ilgili yurt görevlilerinin ihmali olduğu iddiasıyla inceleme başlatıldığı öğrenildi.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu'nda Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz, 29 Mart Salı günü Pendik'te boş araziye bırakılmış bir bebek ihbarına gitti.

Durmaz, bulduklarında aç olduğunu fark ettikleri bebeği emzirdi ve 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci adını verdi. Nisa Mihriban ismi verilen bebek, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir süre sonra sağlık durumu kötüye giden 'Nisa Mihriban' bebek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Bebeğin bu sabah saatlerinde beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Polis ekipleri Nisan bebeğin ölümü ile ilgini inceleme başlattı. Nisa bebeğin boğazına kaçan bir cisim nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edildi. Bunun üzerine Çocuk Bakımevi’nde görevli bakıcı hakkında "ihmal" iddiasıyla inceleme başlatıldı. Bakıcı D.Y’nin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

 

Nisa bebeğin beyin ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu: Flaş iddia gündeme geldi, inceleme başlatıldı ile ilgili etiketler Pendik Hastane nisa mihriban beyin ölümü inceleme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.