Niran Ünsal 'ticari kayıp yaşadım' dedi, tekrar başını açtı! / VİDEO

Bir yıl önce tesettüre girip kapandığını söyleyen Niran Ünsal, işlerinin yolunda gitmemesinin ardından tekrar saçlarını açtı.

Ünlü sanatçının bu kararı sosyal medyada büyük tepki çekti. Bir televizyon programına konuk olan Niran Ünsal, işlerinin yolunda gitmemesini gerekçe göstererek saçlarını açtığını belirtti.

Seren Serengil'in sorusu üzerine bu konuda konuşmak istemediğini belirten sanatçı, 'Ben bu konuyla daha önce açıklamalar yaptım. Evet bu benim hayatımda çok reel bir karardı fakat Türkiye'de kapalıdan sanatçı olmuyormuş. Onu anladım ve çok acı bir tecrübeyle yaşadım.' ifadelerini kullandı.

"TİCARİ KAYIP YAŞADIM, PERUK DA İŞE YARAMADI"

Ünsal, "Kapanmak benim hayatımda aldığım önemli karardı ama kapanarak sanatçı olunmuyor. Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadık. Çoğu insan mağdur oldu ben yılda 80 konser veriyordum" sözleriyle peruk takmanında çare olmadığını belirterek tesettürü çıkardığını açıkladı.

Niran Ünsal 'ticari kayıp yaşadım' dedi, tekrar başını açtı! / VİDEO ile ilgili etiketler video niran ünsan tekrar başını açtı tesettürden çıktı ticari kayıp yaşadım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.