Nilüfer'e sosyal medya lincine Reha Muhtar "dur" dedi!

Orman yangınlarıyla ilgili manipülatif 'Help Turkey' kampanyasına destek vermediği için eleştirilen Nilüfer'e Reha Muhtar sahip çıktı! Reha Muhtar, "Hayatı, sanatı ve bağımsızlığı bellidir. Onunla uğraşmayın." dedi

Türkiye'nin orman yangınlarıyla mücadelesi 8'inci gününde devam ederken, sosyal medyada geçtiğimiz günlerde gündem olan 'Help Turkey' ve 'Global Call' kampanyaları tartışmalara neden oldu. 

Pekçok ünlü ismin de destek verdiği bu manipülatif kampanya itirazını seslendiren isimse Türk pop müziğinin efsane sesi Nilüfer oldu.

Yaptığı paylaşım ile kampanyaya destek vermediğini belirten Nilüfer, "Türkiye’nin dünyaya karşı böylesine aciz durumda görünmesi milli duygularımı yaralıyor." ifadelerini kullandı. Ancak Nilüfer bu açıklamaları nedeniyle kendilerini "muhalif" olarak tanımlayan çevrelerin sosyal medya lincine maruz kaldı!

REHA MUTHAR "DURUN" DEDİ!

Nilüfer'e yönelik eleştirilere itiraz ise Reha Muhtar'dan geldi. Muhtar sosyal medya hesabından ünlü pop sanatçısına destek veren bir açıklama yaptı.

Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı'nın manevi babası Reha Muhtar, "Çocuğumun annesinin hayatı, sanatı ve bağımsızlığı bellidir. Çocuğumun annesiyle uğraşmayın..." ifadelerini kullandı.

Nilüfer'e sosyal medya lincine Reha Muhtar "dur" dedi! ile ilgili etiketler yangın Reha Muhtar Nilüfer help turkey Global Call
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.