Nilgün Belgün'den olay yaratacak aldatma açıklaması!

Sanat hayatının 41. yılını pazartesi günü Zorlu'da sahneleyeceği 'Aşk ve Komedi' adlı gösterisiyle kutlayacak olan Nilgün Belgün, "Erkekler sadece cinsel güçlerine ve paralarına muhtaçtır" dedi.

Usta sanatçı Nilgün Belgün, bir süredir üzerinde çalıştığı YouTube kanalını yayına açtı. Bilgün, her hafta bir konuyu bu kanalda ‘Nilgün Belgün’le Bingo’ adını verdiği programında masaya yatıracak.

Belgün’ün ilk konusu aldatmak oldu. “Kadın aldatırsa daha az fire verir” diyen Belgün, kadının entrikacı olduğunu belirterek, “Erkek ise beğendiği kadına bodozlama girer. Erkekler sadece cinsel güçlerine ve paralarına muhtaçtır” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

56f53e2318c7736068498666

“İLİŞKİLERİ SANSÜRSÜZ BİR ŞEKİLDE MASAYA YATIRIYORUM”

Öykü Özdoğan’ın hazırlayıp sunduğu “20 DAKİKA”, Türk tiyatrosunun usta ismi Nilgün Belgün’ü konuk etti. O programda Belgün şu açıklamayı yaomıştı: “Nilgün Belgün’le Bingo” adında Youtube kanalı açtığını da duyuran usta oyuncu “Ben sürekli kendini yenileyen biriyim. Bu kanal benim için çok önemliydi. Çünkü her şey televizyondan buraya kayıyor. Burada ilişkileri sansürsüz bir şekilde masaya yatırıyorum. İlk bölümde aldatmayla ilgili fikirlerimi paylaşıyorum” demişti.

Nilgün Belgün'den olay yaratacak aldatma açıklaması! ile ilgili etiketler YouTube nilgün belgün kanal aldatmak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.