Nil Karaibrahimgil'den olay tekne ile ilgil sorulara gülümseten yanıt

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, reklamcı eşi Serdar Erener ile birlikte önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Giyim tarzları dikkat çeken ünlü çift, muhabirlerin teknelerinde yaşanan görüntülerle ilgili sorusuna yanıt verdi. Karaibrahimgil, “Teknemizin özelliği çok. Satmayı düşünmüyoruz” diyerek güldü.

Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu yıl da mavi tura çıkan ve denizin tadını çıkaran
şarkıcı Nil Karaibrahimgil, eşi Serdar Erener ile önceki gün Etiler'deydi. Giyim tarzları oldukça dikkat çeken çiftten bir çocuk annesi Nil Karaibrahimgil, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Nil Karaibrahimgil'den olay tekne ile ilgil sorulara gülümseten yanıt


Karaibrahimgil'e "Bodrum'daki teknenizde birçok skandal yaşandı. Satacak mısınız?" sorusu soruldu. Şarkıcı, önce gülümseyip, "Evet teknemizin özelliği var, satmayı düşünmüyoruz" cevabı vererek şaşırtı.

 

Nil Karaibrahimgil'den olay tekne ile ilgil sorulara gülümseten yanıt ile ilgili etiketler Nil Karaibrahimgil tekne Etiler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.