Nikol Paşinyan komik istek! Ermenistan Rusya’dan tazminat talep etti!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bir kez daha garip bir açıklama yaptı. Paşinyan, ”Rusya, askerlerini topraklarımızda tuttuğu için, bize büyük miktarda para borçlu. Yakında Rus Dışişleri Bakanlığı’na mesaj göndererek, askerlerinin topraklarımızda konuşlanabilmesi için ödeme talep edeceğiz.” dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan Ordusu’nun “Lokal Antiterör Denetimi”ne, ancak 25 saat dayanabilen Ermenistan’dan ilginç açıklamalar geliyor.

PAŞİNYAN’DAN YİNE KOMİK BİR AÇIKLAMA GELDİ!

2.Dağlık Karabağ Savaşı’nda 44 günde geri çekilen ve barış isteyen Ermenistan’ın Başbakanı Nikol Paşinyan, yine komik bir açıklama yaptı. Paşinyan açıklamasında, ”Rusya, askerlerini topraklarımızda tuttuğu için bize büyük miktarda para borçlu. Yakında Rus Dışişleri Bakanlığı’na mesaj göndererek, askerlerinin topraklarımızda konuşlanabilmesi için ödeme talep edeceğiz.” dedi. Paşinyan açıklamasının sonunda, ”Topraklarımızı sağa sola savurma lüksümüz yok. Ödeme almamız bence adil olur.” şeklinde konuştu.

ERMENİSTAN’IN İSTEĞİ CİDDİYETSİZ VE GERÇEKLERDEN UZAK BULUNDU!

Öte yandan, Kafkaslar’da tutarsız, ayrıca saldırgan politikalar ürettiği ifade edilen Nikol Paşinyan’ın yaptığı son açıklama, başta Rusya olmak üzere,uluslararası diplomasi çevrelerinde de, gerçeklerden uzak ve ciddiyetsiz olarak değerlendiği öğrenildi. Rusya’nın,yaptığı garip açıklamaklarla bilinen Paşinyan’ın tazminat istediği sözlerine cevap verme gereği duymadığı görüldü.

AZERBAYCAN SOSYAL MEDYASI DALGA GEÇTİ!

Paşinyan’ın yaptığı Rusya’dan tazminat talebi ise, Azerbaycan medyasında adeta alay konusu oldu. Azerbaycanlılar, Paşinyan’ın Rusya’dan istediği tazminat talebi ile, ”Rusların damarına bunlar bastıkça, biz Zengezur, Göyce, Dereleyeze daha çok yakışacağız.” ve “Sovyetler Birliği arsivlerini Ruslar açacak. Bu toprakların kaç senelik Ermenistan’a kiraya verildigi belgelerini ortaya koyacak. Biz de yavaş yavaş topraklarımızı geri alacağız. Ha gayret Paşik. O bölgede en son küçücük bir Hayastan Özerk Cumhuriyet olacak. Demedi demeyin” şeklinde dalga geçme konusu oldu.

Nikol Paşinyan komik istek! Ermenistan Rusya’dan tazminat talep etti! ile ilgili etiketler Rusya Ermenistan Nikol Paşinyan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.