Nikah masasına oturmaya hazırlanan Funda Eryiğit anne oluyor! İşte bebeğinin cinsiyeti

Canım Ailem, Karadayı, Poyraz Karayel, Son Yaz, Bir Başkadır, Hakan: Muhafız gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 38 yaşındaki oyuncu Funda Eryiğit anne olmaya hazırlanıyor. İki yıldır birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Berkun Oya'dan bebek bekleyen Funda Eryiğit'in erkek çocuğu olacak.

Oyuncu Funda Eryiğit geçtiğimiz haftalarda yönetmen sevgilisi Berkun Oya'dan bebek beklediğini öğrenmişti. 38 yaşındaki güzel oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Funda Eryiğit-Berkun Oya çiftinin bebekleri erkek olacak.

YENİ EVLERİNE TAŞINIP NİKAH YAPACAKLAR

Öte yandan, Galata’da oturan çift, büyüyecek aileleri için Beykoz’dan bahçeli, daha büyük bir ev aldı. Hürriyet'te yer alan habere göre; Anne - baba olmaya hazırlanan çift şimdilerde tadilatta olan evin dekorasyonu biter bitmez önce taşınmayı, sonra da nikâh masasına oturmayı planlıyor.

AİLE ARASINDA BİR TÖRENLE EVLENECEKLER

İkili, düğün hazırlıkları yaparken Eryiğit’in hamilelik haberini alınca mutluluktan havalara uçmuştu. Çift, sadece yakın dostlarının katılacağı aile arasında küçük bir törenle dünyaevine girecek.

 

Nikah masasına oturmaya hazırlanan Funda Eryiğit anne oluyor! İşte bebeğinin cinsiyeti ile ilgili etiketler Funda Eryiğit
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.