Nihat Zeybekci oyunu eşiyle birlikte kullandı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte oyunu Bornova Şehit Polis Mehmet Çelik Ortaokulu'nda kullandı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, bugüne kadar milletin iradesi üzerinde hiçbir irade tanımadıklarını belirterek, "Milletimizin vereceği karar bizim için saygı göstereceğimiz bir karar olacaktır. Milletimiz isabetli karar verecektir." dedi.

Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ve çocuklarıyla oyunu kullanmak için Şehit Polis Mehmet Çelik Ortaokuluna geldi. Zeybekci'ye AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile il başkanları da eşlik etti.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Zeybekci "İzmir kazansın" diye yola çıktıklarını belirterek gönüller yapmak istediklerini ve 4 aylık seçim kampanyası sonunda oy kullandıklarını ifade etti.

Zeybekci, şunları kaydetti:

"Milletimizin iradesi üzerinde bugüne kadar hiçbir irade tanımadık. Milletimizin vereceği karar bizim için saygı göstereceğimiz bir karar olacaktır. Milletimiz isabetli karar verecektir. Temenni ediyoruz ki İzmirimiz 21. yüzyıldaki şehirler yarışındaki yerini alsın diye gayret gösterdik. Sonuçları itibariyle de İzmirimiz için hayırlı olan dolayısıyla Türkiyemiz için hayırlı olan seçim sonuçları çıksın inşallah diyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. İzmirlilere şunu diyoruz. İzmir kazansın. Oyunuzu sadece ve sadece kendinize, İzmirinize ve geleceğinize verin diyorum."

Aysen Zeybekci de kazananın İzmir olmasını dilediklerini ifade ederek, "Bütün sonuçlar hem Türkiye'ye hem İzmirimize hayırlı olsun." dedi.

Nihat Zeybekci oyunu eşiyle birlikte kullandı! ile ilgili etiketler AK Parti İzmir Nihat Zeybekci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.