Nihat Hatipoğlu'nun zor anları! Küçük kızın sorduğu soru yürekleri yaktı...

Ramazan ayı boyunca birbirinden ilginç soruların sorulduğu Nihat Hatioğlu'na küçük bir kız tarafından yöneltilen soru izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Mikrofonu alır almaz ağlamaya başlayan minik kız Hatipoğlu'na "Benim babam beni ve annemi bırakıp gitti. Ben buna çok üzülüyorum. Şu an oruç tutuyor orucu kabul olur mu?" sorusunu sordu. Kız çocuğunun ağlaması ve yönelttiği soru karşısında Hatipoğlu zor anlar yaşadı.

Ramazan ayı boyunda iftar ve sahur programlarında izleyici ile buluşan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na birbirinden ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor.

Son olarak programda küçük bir kıza mikrofon verilince duygulandıran anlar yaşandı.

Mikrofonu aldıktan sonra ağlamaya başlayan küçük kız, "Benim babam beni ve annemi bırakıp gitti. Ben buna çok üzülüyorum. Şu an oruç tutuyor orucu kabul olur mu?" şeklinde soru sordu. 

HATİPOĞLU NE DİYECEĞİNİ BİLEMEDİ...

Küçük kızın bu sorusu karşısında kısa süreli duraksayan ve ne diyeceğini bilemeyen Hatipoğlu, "Baban yanlış yolda. Senin gibi cici bir kızı annen gibi bir hanımefendiyi niye bırakır gider. Baban büyük bir hata işlemiş Allah onu affetsin sen onla hiç konuşmadın mı?" yanıtını verdi.

ANNESİ: SÜREKLİ İNSANLARA 'SİZİ DE BABANIZ BIRAKIP GİTTİ Mİ?' DİYE SORUYOR

Küçük kızın ardından mikrofonu alan annesi "Dua okuyacaktı aslında bu soruyu sormasını istemedim ama o çok üzülüyor. Sürekli insanlara babanız sizi de bırakıp gitti mi diye soruyormuş" ifadelerine yer verdi.

"İNŞALLAH BABAN BU YAYINI İZLER"

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ise "Kız çocukları babasına düşkündür. İnşallah babası akıllanır ve inşallah Almila'nın gözyaşları diner. Almila senin durumunda bazı çocuklar var onların anne babası da yok senin aklı başında bir anne var. İnşallah baban bu yayını izler" dedi.

Nihat Hatipoğlu'nun zor anları! Küçük kızın sorduğu soru yürekleri yaktı... ile ilgili etiketler Nihat Hatipoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.