Nihat Doğan’dan Deniz Seki’ye hakaret: "Torbacı Deniz Seki..."

Son günlerde saldırgan üslubu ile gündemden düşmeyen Nihat Doğan'ın son hedefi Deniz Seki oldu. Doğan, gazeteci darp eden Arda Turan'ı 'kahramanlaştırırken', Seki'ye 'torbacı' diyerek hakaret etti.

Skandallarına bir yenisini ekleyen Nihat Doğan, bu kez de yeni tahliye olan Deniz Seki’ye hakaret etti. Deniz Seki’nin tahliyesiyle gazeteci Bilal Meşe’yi darp eden Arda Turan’ı karşılaştırdı. Nihat Doğan, çok çirkin bir dille hapisten yeni çıkmış olan Deniz Seki'yi eleştirdi. Geçmişte uyuşturucu temini ve kullanımından hapse giren ve cezasını çekmiş olan Seki’ye yönelik “torbacı” tabirini kullandı.

yurturt

Son olarak birlikte program yaptığı Ömür Varol’la kavga eden, gardiyanlara yönelik “alçaklar” hakaretinde bulunan ve 133 gardiyanın dava açmasıyla şoke olan Doğan, bir süre önce de Sıla ve Halil Sezai’yi hedef almasıyla gündeme gelmişti.

Nihat Doğan’dan Deniz Seki’ye hakaret: "Torbacı Deniz Seki..." ile ilgili etiketler Nihat Doğan Deniz Seki Arda Turan hakaret etti torbacı bilal meşe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.