Nihat Doğan kötü haberi bu sözlerle duyurdu... Annesi için dua istedi

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında sunuculuk yapan 46 yaşındaki şarkıcı Nihat Doğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda annesi Fatma Doğan'ın koronavirüse yakalandığını duyurdu. Geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle ablasını kaybeden Doğan, sevenlerinden ve takipçilerinden annesi için dua istedi.

Al Sana Haber programıyla ekranlarda olan şarkıcı Nihat Doğan, Instagram hesabından üzücü bir gelişmeyi takipçileriyle paylaştı. Kronik böbrek hastası olan annesi Fatma Doğan'ın koronavirüse yakalandığını duyuran ünlü şarkıcı takipçilerinden ve hayranlarından dua istedi.

Nihat Doğan kötü haberi bu sözlerle duyurdu... Annesi için dua istedi


Doğan, 322 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından 74 yaşındaki annesiyle birlikte çekilen fotoğrafı paylaştı ve altına şu notu düştü:

''Maalesef Canım Anam covid 19 a yakalandı. Sizlerden Anam için dua bekliyorum lütfen dualarınızı esirgemeyin. Rabbim deva derman bekleyen başta annem olmak üzere tüm hastalarımıza Şafi isminin hürmetine şifa versin…… #FatmaDoğan ❤️''

Nihat Doğan kötü haberi bu sözlerle duyurdu... Annesi için dua istedi - Resim : 2

Nihat Doğan'ın annesiyle olan bu paylaşımına takipçilerinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

KORONAVİRÜS NEDENİYLE ABLASINI KAYBETMİŞTİ

Nihat Doğan, geçtiğimiz yıl Eylül ayında koronavirüs nedeniyle ablasını kaybetmişti. Nihat Doğan, bu zor süreçte kronik böbrek hastası olan annesi Fatma Doğan'ı yalnız bırakmamış ve yanına taşınmıştı. Nihat Doğan, bir süredir kızının vefatıyla büyük bir üzüntü yaşayan annesi ile birlikte Beylikdüzü'nde yaşıyor.

Nihat Doğan kötü haberi bu sözlerle duyurdu... Annesi için dua istedi - Resim : 3

 

Nihat Doğan kötü haberi bu sözlerle duyurdu... Annesi için dua istedi ile ilgili etiketler Nihat Doğan Fatma Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.