Nihat Doğan: Ey ekranların namus tüccarları!

Söylemezsem Olmaz isimli programın yorumcularından Bircan Bali'nin sevgilisiyle samimi görüntülerinin çıkmasının ardından eski iş arkadaşı Nihat Doğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının sert dilli yorumcusu Bircan Bali'nin, sevgilisiyle birlikte samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Olayın ardından Nihat Doğan'ın sosyal medya hesabından Bircan Bali'ye yaptığı gönderme bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından, "Acaba görüntüleri Nihat Doğan mı sızdırdı?" sorularının sorulmasına sebep oldu.

 Doğan, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Ey ekranların Namus TÜCCARLARI!!! Vallahi incittiğiniz yerden incinecek, kırdığınız yerden kırılacaksınız. Vallahi! Allah yarına bıracak amma yanınıza asla bırakmayacak. Nd ile dans en son şanstır bunu bilmeli yola gelmeliydin gerçeklerin er veya geç ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır ( belki belki yarından da yakın )"

Nihat Doğan: Ey ekranların namus tüccarları!

NE OLMUŞTU?

Nihat Doğan, beraber program yaptıkları Bircan Bali ile yakın arkadaştı. Ancak Doğan'ın taciz ile suçlandığı ve aklandığı bir önceki olayda Bircan Bali destek vermemişti.

 

Nihat Doğan: Ey ekranların namus tüccarları! ile ilgili etiketler Nihat Doğan Bircan Bali Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.