Nihat Doğan cinsel istismar yaptı mı? Tacizde bulundu mu? Buket Aydın Nihat Doğan'a ne dedi?

Nihat Doğan 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla ifadesi alındı. Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın ise ''Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz; Nihat Bey de bunu biliyor!'' dedi. Doğan'ın kızları istismar edip etmediği ise gündemde araştırılıyor. Peki Nihat Doğan cinsel istismar yaptı mı? Tacizde bulundu mu? Detaylar haberimizde...

Nihat Doğan cinsel istismar yaptı mı? İddiaya göre Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu eve çağırdı. Doğan'ın iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla ifadesi alındı. Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın ise ''Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz; Nihat Bey de bunu biliyor!'' dedi. Vatandaşlar ise gündemde yer alan olayı araştırıyor. Peki Nihat Doğan cinsel istismar yaptı mı? Tacizde bulundu mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Nihat Doğan cinsel istismar yaptı mı? Tacizde bulundu mu?  Buket Aydın Nihat Doğan'a ne dedi?

İddiaya göre Nihat Doğan yaşları küçük iki kızı eve çağırdı. Küçük kızlarla sadece fotoğraf çektirdiğini söyleyen Nihat Doğan, daha sonra verdiği ifadesinde kahve içmeye davet ettiğini söyledi. Daha sonra kızlarla televizyon izlediğini söyleyen Nihat Doğan 40- 45 dakika yalnız kaldığını ifade etti.

'AHLAKLI BİR AMAÇ DEĞİL'

Konu hakkında açıklamalarda bulunan baba, "Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan'ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu." dedi.

ANNE: 'KIZLARIMA 2 SAATTEN FAZLA ULAŞAMADIM'

Buket Aydın ile Kanal D Haber'e konuşan anne, 'Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var' dedi.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Doğan’ın avukatı Abdürrahim Elitaş, “Aslı astarı olmayan bir iddia bu. Normalde dosyaya tamamen vakıfım bizzat dosya ile kendim ilgilendim zaten. Şikayetçi bile değil aile şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok” ifadelerini kullanmıştı.

 

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

NİHAT DOĞAN KABUL ETMEDİ

Olay ilk olarak Kanal D Ana Haber'de gündeme geldi. Çocukların anne ve babası da yaptıkları açıklama ile ünlü türkücüye yönelik suçlayıcı ifadeler kullandı. Nihat Doğan ise gerek sosyal medyadan gerekse program yaptığı televizyon kanalından iddiaları kesin bir dille yalanlayarak olayı gündeme getiren Kanal D Haber ekinine yönelik sert ifadeler kullandı.

"OLAYIN ÇOK DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ"

Nihat Doğan'ın açıklamalarına Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın cevap verdi. Olayın çok daha fazlasını bildiklerini ve Nihat Doğan'a doğru açıklamalar yapması çağrısında bulunan Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Kanal D Haber ve Kanal D ailesi hakkında birtakım iddialarda bulunmuş. Bizim hiçbir kurum ve kişi ile husumetimiz olmadığı gibi kendisiyle de bir husumetimiz yok. Dün kendisine cevap hakkıyla ilgili kapımızın açık olduğunu söyledik. Ancak kabul etmedi. Kendisinden bir ricamız var. Bu üzücü iddialar hakkında daha doğru açıklamalar yapması kendisi için daha iyi olacaktır. Bu arada bir detay daha... Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz. Ancak aile ve kızlar için en steril haliyle aktarmaya çalışıyoruz. Bence Nihat Doğan da bunu biliyordur."

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

Nihat Doğan (d. 13 Şubat 1976, İstanbul), Kürt asıllı Türk halk müziği şarkıcısı. 1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine başladı. 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.

Nihat Doğan, 13 Şubat 1976'da İstanbul'da doğdu. On bir yaşındayken babasını kaybetti. Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı.Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü. Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı.

SURVİVOR 2011’DE 2. OLDU

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. 2015 yılında Survivor All-Star'a katılacaktı fakat Özgecan Aslan hakkında Twitter'da “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız.” dedi ve halktan büyük tepki aldı. Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı Survivor All-Star 2015'den men etti diye iddia edildi ama kendisi gitmedim diye söyledi.

22 Ekim 2012 tarihinde Nihat Doğan, Twitter hesabında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan Büyükderespor'un teknik direktörü olduğunu açıkladı. Fakat Doğan, antrenör diplomasına sahip olmadığı için resmi olarak Büyükderespor'un teknik direktörü değil. Türkiye Futbol Federasyonu'nun “Sözleşmeli bir antrenöre sahip bir kulüpte, gerekirse bir yönetici, antrenör kulübede olmasa bile takımın başında yer alabilir.” kuralına dayanarak Doğan, yönetici kartıyla sahaya çıktı.


Galatasaray SK eski yöneticilerinden Adnan Öztürk'ün kendisi hakkındaki ihraç talebi Yönetim Kurulunca oy birliğiyle olumlu bulundu. Böylece 2015 yılının Mart ayında yapılacak olan Mali Genel Kurulda ihraç istemiyle oylama yapılmasının yolu açılmış oldu.

ALBÜMLERİ

1994 – Kırdın Kalbimi

1996 – Ayrılık Acı Bir Şey

1998 – Anlamıyorlar

2000 – Dayan Yüreğim

2001 – Züleyha

2002 – Zor Gelir

2004 – Seve Seve

2005 – Bitanesinden Bitanesine

2007 – Allah Belanı Versin

2009 – 1071

Nihat Doğan cinsel istismar yaptı mı? Tacizde bulundu mu? Buket Aydın Nihat Doğan'a ne dedi? ile ilgili etiketler Nihat Doğan istismar yaptı mı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.