Nihat Doğan canlı yayında mahkemelik olduğu Necati Şaşmaz'a patladı!

Sunucu Nihat Doğan, Kurtlar Vadisi ekibinin 15 Temmuz'u bildiğini iddia etmiş, bu iddialardan sonra Necati Şaşmaz'la mahkemelik olmuştu. Doğan, yaptığı programda Şaşmaz'a ateş püskürdü.

Kurtlar Vadisi ekibinin 15 Temmuz'u bildiğini iddia ettiği için 8 yıl hapsi istenen Nihat Doğan, sert sözlerle yüklendiği Necati Şaşmaz için "Ancak filmlerde vatan kurtarırsın" dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın yorumcularından Nihat Doğan, hakkında açılan dava için canlı yayında açıklamalar yaptı.

İDDİALARINI YİNELEDİ

Nihat Doğan, "Bu ülkede adam öldürsen 8 yıl hapsi istenmiyor. Savcı bizim 8 yıl hapsimizi istiyor." diyerek isyan etti. 15 Temmuz darbe girşiminden bir ay önce Kurtlar Vadisi ekibinin, Pana filmin 'Kurtlar Vadisi Darbe' ismiyle film yapmak istediğini hatırlatan Nihat, "Ne tesadüf ama." diyerek iddialarını bir kez daha yineledi.

1610428896398

"ANCA FİLMLERDE KURTARIRLAR VATANI"

Nihat Doğan sözlerine şöyle devam etti: "Bunlar anca filmlerinde kurtarır vatanı Kurtlar Vadisi filminden bahsediyorum. 15 Temmuz ile alakalı tek bir tweet atmadılar. Necati Şaşmaz'ı o Rambo'yu ben görmedim 15 Temmuz'da neredeydi? Twitter'den Tweet bile atmadı."

Nihat Doğan canlı yayında mahkemelik olduğu Necati Şaşmaz'a patladı! ile ilgili etiketler Nihat Doğan Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.