Nihat Doğan "Bir daha asla" diyerek özür diledi!

Hakkında çıkan iki kız çocuğunu alıkoydu iddialarının aldından yer aldığı magazin programından ayrılan Nihat Doğan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, "Bir daha magazin programı yapmayacağım." dedi.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Topraktan geldik, toprağa gideceğiz, mesele çamurlaşmamak! Empati yapmak, kendini sorgulamak, hatalarınla yüzleşmek insanlaşmıştır, hatada yanlışta, ısrar ise şeytani bir fıtrattır. Bir daha asla magazin programı yapmayacağım." dedi.

"TÜM SANATÇILARDAN HELALLİK İSTİYORUM"

Sosyal medya hesabı üzerinden videosunu paylaşan Nihat Doğan, "Üzdüğüm kırdığım hakkına girdiğim vebalini ve ahını aldığım başta Gülben Ergen olmak üzere tüm sanatçı arkadaşlarımdan helallik istiyorum.

 Ha bu arada ben programı bırakırken koltuğuma göz diken insanların bana adamlık dersi vermesi hükümsüzdür. Kimseyle kavga etmek gibi bir derdim de yok. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin hepimize bol kazançlar versin inşaAllah." dedi.

 

Nihat Doğan "Bir daha asla" diyerek özür diledi! ile ilgili etiketler Nihat Doğan magazin programı Açıklama özür
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.