Nihal Yalçın sahneyi Meclis kürsüsüne çevirdi! Usta tiyatrocu sadece mimikleriyle dersini verdi!

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Zuhal filmindeki rolüyle ödül alan oyuncu Nihal Yalçın, ödül almak için çıktığı sahnede verdiği siyasi mesajlarla gündem oldu. Ödülü kendisine vermek üzere orada bulunun sanatçı Tamer Karadağlı ise bu durumu sessiz kalmadı.

Sosyal medya Tamer Karadağlı'nın Nihal Yalçın'a verdiği tepkiyi konuşuyor. Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödül alanlar belli olddu. Zuhal adlı filmde canlandırdığı karakterle ödüle layık görülen oyuncu Nihal Yalçın geceye damga vurdu.

Daha ödülünü almadan mikrofon başına geçen Nihal Yalçın'ın konuşması uzayınca ünlü tiyatrocudan tepki geldi. Mimikleriyle konuşmadan sıkıldığını belli eden Karadağlı daha fazla dayanamadı. Bilindiği gibi ödül törenlerinde ödül alındıktan sonra konuşma yapılır. 

NİHAL YALÇIN'DAN ÖDÜL TÖRENİNDE SİYASİ MESAJ!

Ödülünü almak için sahneye çıkan Yalçın, daha ödülü almadan mikrofonu alarak konuşmasını yapmaya başladı. Ancak dakikalar geçmesine rağmen Nihal Yalçın konuşmasına devam etti. Siyasi içerikli mesajlar da veren oyuncuya salondan alkışlarla destek verildi.

TAMER KARADAĞLI DAHA FAZLA DAYANAMADI!

Sahnede ödülü vermek üzere bulunan sanatçı Tamer Karadağlı ise Yalçın'ın arkasından sıkıldığını belli eden tavır ve hareketleri ile konuşmanın uzamasına ve hatta siyasi mesajlar verilmesine tepki gösterdi. Sonunda ödül elinde Nihal Yalçın'ın yanına gelen Karadağlı, "Buyrun, ödülünüzle konuşun" diyerek adeta yeter artık dedi. 

Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Kim verdi ödülü?" diye sordu. Daha sonrasında ise Karadağlı'ya dönerek "Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. 

Sosyal medyada Nihal Yalçın'ın verdiği siyasi mesajlar, üstelik bir ödül töreninde sert tepkiyle karşılandı. Konuşmasını "İstabnul Sözleşmesi Yaşatır" diyerek noktalayan ve ödül törenini meclis kürsüsüne çeviren Nihal Yalçın'a sahnede tepki gösteren Tamer Karadağlı linç yedi.

Öte yandan Karadağlı'nın tepkisini yerinde bulan birçok sosyal medya kullanıcısı ise hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ünlü oyuncuya destek mesajları attılar.

 

Nihal Yalçın sahneyi Meclis kürsüsüne çevirdi! Usta tiyatrocu sadece mimikleriyle dersini verdi! ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı nihal yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.