Nihal Yalçın konuşmayı uzatınca Tamer Karadağlı küplere bindi! Antalya Altın Portakal'da gerginlik!

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan gerginlik damga vurdu. Sahneye ödül almak için çıkan oyuncu Nihal Yalçın konuşmasını uzatınca olanlar oldu. Ödül vermek üzere sahnede bulunan Tamer Karadağlı küplere bindi.

Tamer Karadağlı, ödül almak üzere sahneye davet edilen oyuncu Nihal Yalçın'ın arkasında konuşmasını dinledi. Ancak dakikalar geçmesine rağmen Yalçın'ın konuşması bitmeyince sinirlenerekk elindeki ödülü Nihal Yalçın'a teslim etti. İşte ne olduysa bu andan itibaren oldu.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl da birbirinden önemli sanatçıların ödül aldığı bir yıl oldu. Ancak sahnede yaşanan bir gerginlik her şeyin önüne geçti.

Nihal Yalçın bu yıl Zuhal filminde canlandırığı karakter ile Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüle layıık görüldü. Ödülünü almak üzere sahneye çıkan oyuncunun yaptığı konuşma ilgiyle dinlendi. Ancak alışık olunmadığ üzere ödül alan oyuncu Nihal Yalçın konuşmasını uzattı.

Ödülü takdim etmek üzere sahnede bulunan sanatçı Tamer Karadağlı, Yalçın'ın uzatması üzerine saatine bakmaya başladı. Sinirlendiği her halinden belli olan Karadağlı, artık dayanamayarak mikrofona uzandı ve Nihal Yalçın'a, "Buyrun, ödül sizin" diyerek adeta artık yeter dedi.

Nihal Yalçın'ın, "Ödülü kim verdi" diyerek şaşırması üzerine salonda alkışlar yükseldi. Konuşmasının sonunda İstanbul Sözleşmesi Yaşatır" sloganı atan Nihal Yalçın'a sosyal medyada tepkiler vardı.

Nihal Yalçın konuşmayı uzatınca Tamer Karadağlı küplere bindi! Antalya Altın Portakal'da gerginlik! ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı nihal yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.