Nihal Candan'ın ardından kardeşi Bahar Candan'dan da Murat Boz itirafı geldi

Adını ilk olarak İşte Benim Stilim yarışması ile duyuran ve daha sonra Doya Doya Moda programında yarışan Bahar Candan, son olarak Flash TV'de ekrana gelen Al Sana Haber programında yorumculuk yapmıştı. Lüks yaşantısıyla sık sık gündem olan Bahar Candan, Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programında şarkıcı Murat Boz ile ilgili itirafta bulundu.

Bahar Candan, Katarsis’te Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Bahar Candan, şarkıcı Murat Boz'un kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Yıllar önce Murat Boz ile yakalanan Bahar Candan yine konuyu Murat Boz'a getirdi. Bahar Candan "Seni bu dünyada en çok değerli ve değersiz hissettiren şey ne?" sorusuna yanıtıyla gündem oldu.


Nihal Candan'ın ardından kardeşi Bahar Candan'dan da Murat Boz itirafı geldi
Bahar Candan açıklamasında "Açıkcası son günlerde epey değersiz hissetmeye başladım. Bunu bana Murat Boz çok iyi hatırlattı. Çünkü o bir balık burcu ve ben duygulara çok inanırım. Duygusallık beni derinden etkiler. Onun beni duygularıyla besleyebileceğine inandım ama sonra öyle olmadığını gördüm. Her şey bizimle alakalı" dedi.

Nihal Candan'ın ardından kardeşi Bahar Candan'dan da Murat Boz itirafı geldi - Resim : 2

BAHAR CANDAN'IN ABLASI MURAT BOZ İLE İLİŞKİ YAŞADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan geçtiğimiz yıl Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali'nin "Hayatında pişman olduğun bir ilişkin oldu mu?" sorusuna "Evet, Murat Boz'la olan parti ilişkim" yanıtını vermişti.

NE OLMUŞTU?

2017 yılında yaşanan olayda Murat Boz ve Eser Yenenler, Bahar–Nihal Candan kardeşler ve Özge Bitmez ile gece eğlenmeye gitmişti. Önce bir mekanda eğlenen grup, ardından Yenenler'in evine geçmişti. O dönem ünlü oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşayan Murat Boz, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, haberlerin görüldüğü gibi olmadığını orada kalabalık bir grupla eğlendiklerini belirtmişti.

Nihal Candan'ın ardından kardeşi Bahar Candan'dan da Murat Boz itirafı geldi - Resim : 3

 

Nihal Candan'ın ardından kardeşi Bahar Candan'dan da Murat Boz itirafı geldi ile ilgili etiketler Bahar Candan Murat Boz Nihal Candan katarsis
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.