Nihal Candan, eski sevgilisinin vefatından sonra ilk kez konuştu

Nihal Candan, eski sevgilisi Hakan Boy’un vefatı sonrası ilk kez konuştu. 'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla hafızalarda yer edinen 25 yaşındaki genç kadın “Haberim yoktu” açıklamasıyla şaşkına çevirdi.

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla ünlenen, sonrasında ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Nihal Candan’ın eski sevgilisi Hakan Boy hayatını kaybetti.

"HUZUR İÇİNDE UYUSUN"

Hakan Boy'un eşi vefat haberini doğruladı. Hakan Boy'un eşi, "Çocuklarım Bilgan ve Belen'in babası, benim ise 24 yıllık yol arkadaşım Hakan Boy hakkın rahmetine kavuşmuştur. Huzur içinde uyusun" dedi.

"ALLAH RAHMET EYLESİN"

Geçtiğimiz yıllarda Hakan Boy ile kısa süreli aşk yaşayan ünlü fenomen Nihal Candan, eski sevgilisinin vefatı sonrası Snob Magazin'e konuştu. Candan, "Haberim yoktu. Sizin sayenizde haberdar oldum. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı.

YASAK AŞK İDDİALARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Sevgilisi Hakan Boy’un evli olduğunun ortaya çıkmasından sonra Candan, 'yasak aşk' iddialarıyla gündeme gelmişti. Zor günler yaşadığını belirten Candan, “Öncelikle beğenirler ya da beğenmezler ama benim uzun süre vakit geçirdiğim kalben ve ruhen gönül bağımın olduğu bir insan hastanede hayat mücadelesi veriyor. Ben bir suçlu gibi sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum.” açıklamasında bulunmuştu.

'HAKAN'IN AİLESİNİN İLİŞKİDEN HABERİ VAR'

Candan sözlerine “Hakan’ın çocuklarıyla ve ailesiyle vakit geçiren bir insandım. Herkesin görebileceği bir mecrada ailesi memleketlerinde beni ve ekibimi ağırladı. Aylar öncesinde yayınlanan bir videomuz var. Bir önceki rahatsızlığı için eşi ve ben bir araya gelip Hakan’ı doktora götürdük. Çünkü orada çocuklarının babasını düşünen bir anne vardı. Aynı arabada gittik. Kendisi bizi aldı. Çok detaya girmek istemiyorum ama 7/24 vakit geçirdiğim, bekar gibi yaşayan, beni paylaşmaktan çekinmeyen ve bütün ailesinin haberi olduğu bir ilişki bu.'' şeklinde devam etmişti.

''BİRBİRİMİZE ÇOK BAĞLIYDIK''

Hakan Boy’un ayrılık nedeniyle intihara teşebbüs ettiğinin konuşulmasına ise “40 yaşında yetişkin bir adamdan bahsediyoruz. Liseli gibi haber yapmak doğru değil. Evet birbirimize çok bağlıydık. Ben defalarca ayrılmaya çalıştım ve o akışta barışıyordum. İntihar olduğunu düşünmüyorum. Ben onu öyle tanımıyorum. İki çocuğu var ve çocuklarına düşkün bir adam” yanıtını vermişti.

Nihal Candan, eski sevgilisinin vefatından sonra ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Nihal Candan Hakan Boy işte benim stilim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.