Nigel Hayes-Davis, Euroleague'de en çok gelişim gösteren oyuncu

Turkish Airlines Euroleague'de "Sezonun En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu" ödülünün sahibi Fenerbahçe Beko'nun başarılı basketbolcusu Nigel Hayes-Davis oldu. Geçtiğimiz günlerde, Turkish Airlines EuroLeague'in önemli takımlardan Fenerbahçe Beko iç transferde önemli bir hamle yapmştı. Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki başarılı oyuncu Nigel Hayes-Davis’in sözleşmesini 2+1 yıllığına uzatmıştı. İşte haberin detayları...

Euroleague'de şampiyonun belirlenmesinin ardından yılın en iyileri de belli oldu. Euroleague'in resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, organizasyonun Türk temsilcilerinden Fenerbahçe'nin ABD'li basketbolcusu Nigel Hayes-Davis'in yılın en çok gelişim gösteren oyuncusu ödülünü kazandığı ifade edildi. 28 yaşındaki basketbolcu Fenerbahçe ile bu sezon Euroleague'de 10.5 sayı, 4.4 ribaund, 0.3 blok ve 1.5 asist ortalamalarıyla oynadı.

Nigel Hayes-Davis, Euroleague'de en çok gelişim gösteren oyuncu ile ilgili etiketler EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.