Nicolo Zaniolo için İtalya'dan şok iddia! Ülkesine dönmek isteyen yıldız oyuncuya üç dev talip oldu

Galatasaray'dan Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo için flaş bir iddia gündeme geldi. İtalyan basınının iddiasına göre sezon sonu Aston Villa'dan ayrılacak olan Nicolo Zaniolo'nun İtalya'ya geri dönmeyi istediği ve üç takımın bu konuda istekli olduğu belirtildi.

Galatasaray'dan yaz transfer döneminde Aston Villa'ya transfer olan Nicolo Zaniolo için İtalya'dan transfer iddiası geldi.

NİCOLO ZANİLO İÇİN FLAŞ İTALYA İDDİASI!

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Aston Villa'nın İtalyan futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmasının düşük bir ihtimal olduğu belirtildi.

Zaniolo'nun da bu durumun farkında olduğu ve 24 yaşındaki futbolcunun sezonun tamamlanmasıyla birlikte bonservisinin bulunduğu Galatasaray'a geri döneceği aktarıldı. Ancak İtalyan futbolcunun, gelecek sezon yeniden İtalya'ya geri dönmeyi düşündüğü kaydedildi.

Fiorentina, Milan ve Juventus'un, Zaniolo'nun durumunu takip ettikleri, 3 kulübün de Aston Villa'nın yaptığı gibi 24 yaşındaki futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralık seçeneğini düşündükleri iddia edildi.

Aston Villa'da bu sezon 27 maçta süre bulan 24 yaşındaki futbolcu, 2 kez gol sevinci yaşadı.

İtalyan futbolcunun bonservisinin bulunduğu Galatasaray ile sözleşmesi ise 2027 yılına kadar devam ediyor.

Nicolo Zaniolo için İtalya'dan şok iddia! Ülkesine dönmek isteyen yıldız oyuncuya üç dev talip oldu ile ilgili etiketler Nicolo Zaniolo Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.