Nicolo Barella kimdir? Barella kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

EURO 2020’de İtalya Milli takım kadrosunda yer alan Nicolo Barella, ligde attığı asistlerle ilgi çeken isimler arasında yer aldı. Orta saha mevkiinde oynayan Nicolo Barella kimdir, hangi takımda oynuyor sorusu futbol severler tarafından mercek altına alındı.

İtalya Milli takımı EURO 2020 kadrosunda yer alan orta saha oyuncusu Nicolo Barella, büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. 1997 doğumlu olan ve İtalya Serie A’da Inter forması giyen 24 yaşındaki Nicolo Barella bu sezon performansı ile göz doldurdu.

Nicolo Barella Kimdir?

7 Şubat 1997 doğumlu Nicolo Barella, Serie A takımlarından Inter’de forma giymektedir. Cagliari’de dünyaya gelen Barella, kariyerine ilk olarak Cagliari Calcio altyapısında başladı. Serie A'daki ilk maçına 4 Mayıs 2015 tarihinde evinde 4-0 yendikleri Parma karşısında çıkan Barella, daha sonrasında Como’ya transfer oldu.

Nicolo Barella kimdir? Barella kaç yaşında, hangi takımda oynuyor?

17 Eylül 2017 tarihinde ilk profesyonel golünü SPAL’a karşı atan Barella, 2019’da 1 yıllığına Inter’e kiralandı. Kiralık süresi bittikten sonra bonservisi alınacak şekilde dört yıl zorunlu sözleşme şartı eklendi. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına 17 Eylül'de Slavia Praha karşısında çıkan Barella, duraklama anlarında attığı golle ilgi topladı.

9 Kasım'da kulübü adına ilk lig golünü evine 2-1 yendikleri Verona'ya karşı kaydetti. Coppa Italia'daki ilk golünü ise 29 Ocak 2020 tarihinde çeyrek finalde karşılaştıkları ve evinde 2-1 yendikleri Fiorentina'ya attı.

Nicolo Barella kimdir? Barella kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? - Resim : 2

Barella, İtalya Milli takımı ile ilk maçına 10 Ekim 2018 tarihinde 1-1 berabere kaldıkları Ukrayna ile oynanan hazırlık karşılaşmasına çıktı. Barella, İtalya adına ilk golünü 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde 2-0 yendikleri Finlandiya karşısında kaydetti.

Nicolo Barella, 2020-2021 sezonunda 36 kez giydiği Inter formasını altında 3 gole imzasını kaydederken 9’da asist kaydetti.

Nicolo Barella kimdir? Barella kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? ile ilgili etiketler İtalya EURO 2020 Nicolo Barella
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.