Nicole Kidman'a yapılan karantina ayrıcalığı ülke vatandaşlarını rahatsız etti

Oscar ödüllü Avustralyalı aktris ve yapımcı Nicole Kidman, geçtiğimiz hafta karantinaya alınmadan Hong Kong'a giriş yapınca tepkilerin hedefi oldu. Dünyaca ünlü oyuncu Kidman'a gösterilen bu ayrıcalık, ülkede yaşayanları rahatsız etti.

Ani bir aile trajedisinden sonra hayatları sonsuza kadar birbirine bağlı olan uluslararası bir topluluğun hikayesini anlatan, Nicole Kidman'ın yapımcılığını da üstlendiği, Janice Y.K. Lee’nin kitabından uyarlanan, senaryosunu Alice Bell'in yazdığı 'The Expats' dizisinin çekimleri için Hong Kong'a giden Nicole Kidman'a tepki yağdı. Ünlü aktris Nicole Kidman, 12 Ağustos'ta 'The Expats' adlı dizisinin çekimleri için Hong Kong'a gitti. Ancak Kidman'ın, ülke yönetiminin uyguladığı üç haftalık karantina uygulamasına alınmaması tepkilere neden oldu.


KARANTİNAYA ALINMAYINCA ELEŞTİRİLDİ

Özel uçakla Sydney'den Hong Kong'a gelen Oscar ödüllü oyuncu, Avustralya'dan gelenlere zorunlu olan karantina uygulamasında ayrıcalık yapıldığına ilişkin haberler sonrası eleştirildi.

Nicole Kidman'a yapılan karantina ayrıcalığı ülke vatandaşlarını rahatsız etti

Kidman’ın kentte dolaşırken ve alışveriş yaparken çekilen fotoğrafları, basında ve sosyal medyada tepkiyle karşılandı.


KARANTİNADAN MUAF OLDUĞU AÇIKLANDI

Konu üzerine açıklama yapan Hong Kong Ticaret ve Ekonomik Kalkınma Bürosu, Kidman ve dizi ekibinin işlerini yapabilmeleri için karantina şartından muaf tutulduğu belirtti.

Nicole Kidman'a yapılan karantina ayrıcalığı ülke vatandaşlarını rahatsız etti

Nicole Kidman'a yapılan karantina ayrıcalığı ülke vatandaşlarını rahatsız etti ile ilgili etiketler nicole kidman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.