Nicole Kidman Bodrum'a bayıldı!

Bir otel açılışı için Bodrum'a gelen Hollywood'un efsane ismi Nicole Kidman, "Buraya bayıldım, ilk fırsatta ailemle döneceğim" dedi.

Bodrum’da otel açılışına katılan dünyaca ünlü oyuncu Nicole Kidman Bodrum'a bayıldı! The Bodrum by Paramount Hotels Resorts'in açılışına katılan güzel oyuncu, yaz sezonuna Türkiye’de ‘merhaba’ dedi. ABD’den özel bir jetle Bodrum Milas Havalimanı’na gelen Kidman sonra helikopter kullanarak otele giriş yaptı.

asdasdfsda

BURAYA YENİDEN GELECEĞİM

Kırmızı halıda yürüyen Nicole Kidman için yoğun güvenlik önlemleri alınırken güzel oyuncu, bu seyahatinden bir hayli memun kaldı. Kidman'ın "Oteli ve şehri çok beğendim. En yakın zamanda eşim Keith Urban ve çocuklarımla birlikte tekrar geleceğim" diye konuştu. Şık ve zarif haliyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu, gecede ilgi odağı oldu.

Nicole Kidman Bodrum'a bayıldı! ile ilgili etiketler Bodrum nicole kidman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.